Philips Sonicare Flexcare met man

Reacties voor: Philips Sonicare tandenborstels werken nu met Apple HealthKit

Gebruikers van een Philips Sonicare-tandenborstel kunnen voortaan hun poetsbeurten registreren in de Gezondheid-app. Het heeft een paar jaar geduurd om ze geschikt te maken voor HealthKit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Het is jammer dat Sonicares allemaal na circa 2,5 jaar kapot gaan. De pin waar het borsteltje op geklikt gaat los in de behuizing. En dat al ruim 14 jaar bij alle 7 sonicares.

    Uiteraard net buiten de garantie 😕

    Niet bepaald duurzaam, wel typisch Philips.

    Ik zou dus nooit een dure variant aanschaffen aan

  2. Type 9924 is bij Philips goedkoper dan op Amazon. Blijven vergelijken dus mensen.

  3. @Victor: Geen last van is zeker alleen als je elke dag borsteltjes wisselt, ik heb gewoon me eigen borstel en na 3 maanden gaat er een ander borsteltje op.

  4. Het is belangrijk om na het tanden poetsen het borsteltje eraf te laten zodat het pinnetje kan drogen, dan blijft het pinnetje wel goed. Als het pinnetje de hele tijd vochtig blijft kan het los gaan zitten. Ik heb mijn vorige sonicare 6 jaar gebruikt en nu gebruikt een familielid hem al 2 jaar, ik had hem vervangen omdat ik een nieuwer model wilde. En mijn nieuwe gebruik ik al 2 jaar. Ik heb vroeger een keer een oral b gehad, daar brak na een aantal jaren inderdaad het pinnetje af omdat het een beetje roestig was geworden door het vocht en tandpasta resten.

  5. Ik heb mijn eerste Philips een jaar of 6 gebruikt. Daarna een nieuwe gekocht die na 1,5 jaar helemaal opzwol op de voorste plaat waar de knoppen op de body zitten. Bleek dat je de tandenborstel niet onder water mag houden, waardoor kalkafzetting de boel forceerde. Dikke bullshit eigenlijk dat een tandenborstel niet nat mag worden. Werd gevaarlijk dus toen toch maar gemeld en in garantie een nieuwe gekregen. Die spoel ik na gebruik af en droog de body direct af met de handdoek. Gaat nu al weer 2 jaar goed.

    De borstel laat ik altijd zitten totdat ie vervangen wordt. Verder geen probleem, behalve dat ik die app niet gebruik. Na 3 weken gebruik klopte het steeds maar niet, ik poetste niet goed volgens die app, terwijl hij het gewoon niet goed registreerde of ik nu links onder of links boven poetste. en daar werd ik er iebel van en heb hem verwijderd. Geen meerwaarde voor mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.