Reacties voor: Philips gaat pijn bestrijden met iPhone-accessoires

Philips gaat de PulseRelief en BlueTouch uitbrengen, twee medische accessoires voor pijnbestrijding. Met een iPhone-app stel je de intensiteit van de pijnbehandeling in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Als dat nou eens zou werken… Maar het is m.i. het proberen waard. Als iemand weet waar ik ‘t kan kopen, dan hou ik me aanbevolen!

  2. Zou blij zijn moest dat helpen!! Ik ga het zeker testen!!!

  3. Tja Phillips leverd natuurlijk al langere tijd apparatuur aan ziekenhuizen en hun tak met deze apparatuur schijnt het wereldwijd goed te doen. Dus dat alleen al geeft meer vertrouwen dan welk ander onbekend merk dan ook.

    Nu is het volgens mij ook wel zo dat mensen met chronische pijnklachten elke strohalm aangrijpen. Stel je voor dat je al jaren met pijn loopt en dit zal je er net vanaf helpen. Ik hoop voor hen dat het in elk geval gaat helpen.

  4. Weet iemand wat dit gaat kosten?

  5. @Mark: Ja, zo’n 250 euro, Google maar even, nu al te bestellen bij Amazon.de of co.uk.

  6. Ben door meerdere chronische ziektes onder behandeling bij de Pijnpoly van het VUmc.Zodoende maak ik al jaren gebruik van de TENS, mijn oordeel is dat ik niet echt positief kan zijn wat de TENS betreft.Met mij meerdere patiënten. De TENS is eigenlijk nog steeds een enigszins grijs gebied wat pijnstilling betreft. Ik vraag mij hierbij af of Apple zich wat betreft de laatste informaties over gezondheid en medical zich niet op een hellend vlak gaat begeven.Als de huidige medische apparatuur voor TENS al niet echt positief is zal Apple/Philips dan wel het succes zijn.Straks wordt Apple hierop afgerekend.Wat ik dan als juist beoordeel zij geven hiermee ook valse verwachtingen.Daarbij komt nog dat de huidige TENS onder de zorgverzekering valt en bij Apple verwacht ik dit niet. Zodoende verwacht ik weinig succes van deze optie bij Apple. Amerika is geen Europa.

  7. @beko: Ik gebruik al jaren een TENS voor mijn knieën en ik ben er zeer, zeer tevreden over. Vroeger kon ik niet een dagje winkelen of naar een pretpark zonder ernstige pijn, dus dan deed ik het maar niet. Met de TENS erop gaat het prima en ik doe weer veel meer.
    Ik ben hier zeer benieuwd naar, vooral de draadloze verbinding. Nu loop ik met draden uit mijn broek naar het kastje in mijn broekzak.
    En zorgverzekeringen moeten maar eens met hun tijd meegaan.

  8. In welke winkel kan je dit kopen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.