Reacties voor: Philips Hue kondigt nieuwe fellere lamp, Lightstrip Plus en Bloom aan

Nieuwe producten voor zomer 2020
Philips Hue heeft een reeks nieuwe producten voor de zomer van 2020 aangekondigd. Het gaat in totaal om vier nieuwe producten: een nieuwe fellere lamp, nieuwe binnenspots, de Lightstrip Plus en een vernieuwde Hue Bloom.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Jammer dat het er naar uitziet dat ze bij de ledstrip de leds niet dichter bij elkaar geplaatst hebben zodat de uitstraling homogener geworden is.

  2. Ook nog steeds geen nieuws van bridge 3.0 waar je meer dan 50 lampen kan op aansluiten , ik vind dit belangrijker dan nieuwe lampen !!

  3. Origineel geplaatst door Sven
    Ook nog steeds geen nieuws van bridge 3.0 waar je meer dan 50 lampen kan op aansluiten , ik vind dit belangrijker dan nieuwe lampen !!

    Hi Sven, op hoeveel lampen zit jij nu? En weet jij toevallig of de Ikea lampen mee tellen? Ik dacht dat het voor mij nog even zou duren tot ik op de 50 zat.. maar nog 10 te gaan (of 7 als Ikea wel meetellen).

  4. @Angelos: Vind zelf het probleem van het aantal lampen niet zo groot. Sensoren en knoppen zijn nog veel beperkter. Ik heb 4 hue bridges in huis omdat ik in elke kamer een knop en monion sensor heb. Moet toch anders kunnen lijkt me..

  5. Origineel geplaatst door Ranney
    @[Angelos](#comment-855003): Ik heb 4 hue bridges in huis omdat ik in elke kamer een knop en monion sensor heb. Moet toch anders kunnen lijkt me..

    Ik heb 6 x motion sensor, 5 x dim schakelaars en 30 lampen op 1 bridge en dat werkt prima…….

  6. Origineel geplaatst door Sven
    Ook nog steeds geen nieuws van bridge 3.0 waar je meer dan 50 lampen kan op aansluiten , ik vind dit belangrijker dan nieuwe lampen !!

    Helemaal mee eens, zit op 46 nu, gaat extra hard omdat ook iedere Hue Smart Plug als lamp meetelt.

  7. Wat een prijzen. Dan hou ik het wel bij een ouderwetse lamp. Als je ziet hoeveel die spulletjes kosten op AliExpress dan besef je pas wat een woekerwinsten hierop genomen worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.