Reacties voor: Philips Hue-app aangepast voor nieuwe White Ambiance-lampen

De Philips Hue-app heeft een update naar 2.1 gekregen, om ze geschikt te maken voor Philips Hue White Ambiance, een nieuwe witte lamp die in verschillende kleurtemperaturen instelbaar is.

Reacties: 9 reacties

  1. Prachtige app. Maar ik mis nog steeds de functie in de widgets dat ik de scène ook weer uit kan zetten door er 2 keer op te drukken. Dat is zooooo handig in de andere oude app. Waarom ook niet inbouwen. Of maak er een schakelaartje van zoals ook te zien is in de nieuwe app zelf.

  2. Ik begrijp hieruit, dat de oude 1.0 app deze lamp niet ondersteund?
    Zou alweer een misser zijn, aangezien de 2.0 app zeer veel goede dingen van de 1.0 niet kan. (Een scène maken met locaties/kamers door heel het huis, om deze onder de dim knop of widget te kunnen zetten bijv.)

  3. Alles goed en wel maar waarom niet op de Watch?
    Fail Philips Hue.

  4. Ik kan van mijn witte oude philips hue lampen toch echt de kleurtemp instellen hoor, zelfs met de hue app, hoe komen jullie daarbij?

  5. @knallboro: Nee, je kan de helderheid instellen. Niet de kleurtemperatuur/tint.

  6. Ik ben volledig gewend aan de ‘warmte’ van de lux-lampen, het hoeft van mij niet echt warmer, maar zeker niet kouder.
    Over de nieuwe app ben ik alles behalve tevreden. Zelfde irritaties als hierboven. Ik gebruik ook nog steeds de oude app. Die is prima!

  7. Origineel geplaatst door Phantom
    Ik begrijp hieruit, dat de oude 1.0 app deze lamp niet ondersteund?

    Zou alweer een misser zijn, aangezien de 2.0 app zeer veel goede dingen van de 1.0 niet kan. (Een scène maken met locaties/kamers door heel het huis, om deze onder de dim knop of widget te kunnen zetten bijv.)

    Ik heb ondertussen begrepen dat 1.0 de lamp kan bedienen.
    Maar zoals te verwachten, om het uiterste uit de lamp te halen, beter 2.0 te gebruiken.

  8. De nieuwe Hue app is een drama en dat heb ik ook gelijk in de Appstore gemeld. Ik ben weer terug gegaan naar de vorige versie.

  9. Je kunbt in Widgets ook gewoon een “uit” scene maken, dan creer je dus de scene om in een druk alle lampen op “uit” te schakelen, werkt net zo makkelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.