Reacties voor: Philips Hue-lampen nu verkrijgbaar in Nederlandse online Apple Store

De Philips Hue lampen zijn vanaf nu in de online Nederlandse Apple Store verkrijgbaar. Een starterpack kost 199,95 euro en een losse lamp 59,95 euro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Op zich leuk, maar niet voor die prijs.

  2. Origineel geplaatst door Thomas
    Op zich leuk, maar niet voor die prijs.

    Als je kijkt wat de LivingColor lampen kosten dan vindt ik het wel vergelijkbaar. Ik vind het de prijs wel waard.

  3. Besteld! Had al een aantal living color lampen, dus ideaal nu ook deze te bedienen zijn met dit systeem!

  4. Ik heb eigenlijk alleen maar lampen met kleine fittingen of halogeen lampen, en een aantal living colour lampen (allen wel gekoppeld aan de afstandsbediening van de living colour lamp). Zo te zien hebben deze lampen grote fittingen, dus ik kan hier niets mee.

  5. Ik had kennelijk 1 van deze 6 starterpacks. Ben vooralsnog erg tevreden. Verschil in prijs met goede led lampen valt reuze mee. En nu dus ook nog inclusief 16 miljoen kleuren en connected. Maar het is wel veel geld natuurlijk.

  6. Ben benieuwd naar ervaringen van mensen.

  7. @Martijn: Het zou ideaal zijn als je alleen de wireless bridge kon kopen, en die kon koppelen aan je bestaande living colour lampen, en die zo zou kunnen bedienen, aan foto’s kan aanpassen etc. Ik hoef die lampen niet, ik heb al perfecte kleurlampen.

  8. vraagje: kun je elke lamp individueel regelen of hebben ze gedrieën altijd dezelfde kleur. Kan ik er bv 1 op de slaapkamer gebruiken en 2 in de woonkamer?

  9. Kunnen deze lampen ook op geluid reageren en dan bedoel ik muziek?
    Ik dacht het ergens gelezen te hebben..

  10. Origineel geplaatst door Marty
    Als je kijkt wat de LivingColor lampen kosten dan vindt ik het wel vergelijkbaar. Ik vind het de prijs wel waard.

    de kleinste kost 25 euro (van het weekend gezien bij de praxis, had nog een 20% kortings bon maar had er geen behoefte aan) met complete armatuur er omheen, wat de helft van de kosten zijn. productie en ontwikkelingskosten zijn echt niet zo hoog dat deze prijs rechtvaardig is.

  11. Uit deze lampen kan wel VEEL licht komen: 600 Lumen. De meeste LED gloeilamp vervangers bij de bouwmarkt halen dat niet eens (meestal 400 lumen). En het is trouwens ook veel meer dan de ‘oude’ livingcolors serie.

    @Sjoerd: ben benieuwd of dit systeem inderdaad ook je oude lampen kan aansturen en ook of de nieuwe kunstjes zoals wake-up light en de lampen aansturen vanaf internet dan dus ook ‘overdraagbaar’ zijn naar de lampen die je nu al hebt.

  12. Geweldig! Meteen besteld.

  13. Heel gaaf. Ik aarzel alleen vanwege de prijs.
    Ook vraag ik mij af, wat er gebeurt als ik een Hue-installatie heb, en mijn buren nemen er ook een. Hoe weet een lamp, dat hij bij mijn bridge hoort, en niet bij die van de buren?

  14. Origineel geplaatst door poserman
    de kleinste kost 25 euro (van het weekend gezien bij de praxis, had nog een 20% kortings bon maar had er geen behoefte aan) met complete armatuur er omheen, wat de helft van de kosten zijn. productie en ontwikkelingskosten zijn echt niet zo hoog dat deze prijs rechtvaardig is.

    Je kan de micro’s ook niet vergelijken.. Die hebben maar 64 kleuren en zijn niet bedienbaar op afstand.. Daarnaast een stuk minder lichtopbrengst.. Vergelijk dan gewoon met de normale uitvoering.. Volgens de website van Praxis zijn deze overigens 39,95..

  15. Wat een dure dingen zeg, mijn vriendin vond die Philips kleur dingen altijd erg leuk en wilde die aanschaffen.

    We kwamen toen bij de Ikea een strip tegen welke je onder kasten enz kan plakken. Kost je €29,95 en geeft een beter resultaat als je hem mooi wegwerkt inclusief tientallen kleuren enz.

    Misschien een leuke tip voor iedereen.

  16. Wij gaan ze ook bestellen.

    Op iedere slaapkamer 1 lamp en daarmee voor iedereen een apart Wake-Up light.

  17. Super leuk spul maar 60 eu voor één(los) lampje gaat me echt veel tever hoor. Ik wacht wel tot ze eens bij de Aldi ofzo liggen voor 1 derde van de prijs

  18. Ik hoor vele over de prijs enzo. Maar let wel op dimmers en zo daar moet je niet op willen bezuinigen. Piepgeluiden brand gevaar en ga zo maar door. Niet alles moet het goedkoopste! Nu ben ik niet iemand die een geld boom heeft of zo echter ik realiseer me dat sommige zaken een prijskaartje hebben. En omdat ik me realiseer dat er ook een groot gedeelte naam is en mee liften op het succes van Apple zal ik wel prijs bewust zijn. Persoonlijk maak ik me zorgen om de levensduur en als een piekspanning ontstaat dat je lamp dan weg kunt doen wat dan??

  19. Geef mij de Homewizard maar deze heeft veel meer mogenlijkheden.

  20. Iemand die het verbruik van deze lampen kent, kan er niks over vinden. Bovendien zal die bridge ook een constant verbruik hebben gezien de verbinding met het wifi netwerk.
    Verder wel een coole set, ben zeker geïnteresseerd als het verbruik beter is dan pakweg een spaarlamp.

  21. Deze heb je ook nog, tijdje terug stond het nog op iphoneclub. Lijkt mij beter dan Philips.

  22. Vanmiddag besteld, net een verzendbevestiging binnen. Stond eerst ook op 5 nov. maar komt toch morgen binnen.

  23. Hier ook.

    Je bestelling zal naar verwachting op of voor 02/11/2012 op het opgegeven adres worden bezorgd.

  24. Als je de Philips Hue-lampen nu online bestelt worden ze op 5 november bezorgd, bleek toen we zelf een bestelling plaatsten.

    Betekent dit dat er een uitgebreide review komt over dit mooi systeem? Ik twijfel namelijk nog…

  25. Gisteren bestelt en vandaag binnen, werkt super en zeer eenvoudige installatie

  26. aanrader, werkt goed

  27. Nu in de AppStore
    Verzendklaar in 3-4 MAANDEN!?!

  28. Ik heb dondermiddag besteld en toen stond op de site en koopbevestiging 3-4 weken.
    Vrijdag kreeg ik bevestiging dat de set verstuurd was en maandag wordt afgeleverd.
    Apple houdt blijkbaar een hele veilige marge op de site aan.

  29. @mark: Vaag, geven momenteel 3 to 4 maanden aan…

  30. Hoe desperate moet je zijn, om deze lampen te willen? Vandaag besteld, in maart is de levering! Dat is over 5 maanden! 5 maanden! Be la che lijk!

  31. Ik twijfel nog een beetje zijn best prijzig maar denk dat ze het wel waard zijn weet iemand wat er met je lichtschakelaar gebeurd kan je die nog gebruiken?

  32. @RJ: Philips is van plan ook lampen met kleinere fittingen en spotjes te maken.

  33. werkt echt geweldig!

    @Mark S.: je kunt de licht schakelaar gewoon gebruiken de lamp geeft dan gewoon wit licht…

    de app moet nog wel beter worden……

  34. Weet iemand of er ook een app of andere manier is die de HUE ook automatisch aan kunnen laten gaan als het bv donker wordt? En uit op een bepaalde tijd?
    Dit als preventieve inbraak beveiliging, naast de leuke normale functie?

  35. @Franse Frietjes: Ik vroeg me af of er ook snoozes bij is ??? Kan het ook in twee verschillende wektijden per lamp in te stellen??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.