Reacties voor: Philips Hue kondigt slimme knop en vernieuwde Hue Go aan [IFA 2019]

Signify heeft op IFA 2019 een reeks nieuwe producten aangekondigd. Een aantal ervan hadden we eerder al ontdekt, zoals de filamentlampen. Maar er komen nog meer producten aan. Zo staan er HomeKit slimme stekkers en knoppen en een vernieuwde draagbare lamp Hue Go op het programma.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Wellicht heb ik het ergens gemist, maar wat zal de prijs zijn van de Filament lampen?? Vanaf wanneer zijn deze verkrijgbaar?

  2. Allemaal hartstikke leuk, maar de enige ontwikkeling waar ik momenteel bij hue op zit te wachten is dat ze meer lampen toelaten op een bridge of het makkelijker maken er 2 naast elkaar te gebruiken… ik hik al tijden tegen de limieten van het systeem aan en naar maten ze meer producten uit brengen lijkt het me dat daar toch meer mensen tegen aan moeten gaan lopen.

  3. @Ivo: Gebruik dan Homekit.. werkt perfect.

  4. Origineel geplaatst door Ivo
    Allemaal hartstikke leuk, maar de enige ontwikkeling waar ik momenteel bij hue op zit te wachten is dat ze meer lampen toelaten op een bridge of het makkelijker maken er 2 naast elkaar te gebruiken… ik hik al tijden tegen de limieten van het systeem aan en naar maten ze meer producten uit brengen lijkt het me dat daar toch meer mensen tegen aan moeten gaan lopen.

    Je kan eens kiken naar de iConnectHue app in de Appstore. Ik heb 3 bridges welke allemaal met deze app bestuurd worden, zonder dat je steeds moet schakelen tussen de verschillende bridges. Naar mijn mening de beste app voor je Hue configuratie.

  5. Ik mis nog steeds de dimmer switch die met de breedte van een reguliere schakelaar. Gemiste kans weer 🙁

  6. Is er nog nieuws over hue draadlampen? Wanneer komen die beschikbaar?

  7. Origineel geplaatst door Patrick
    Ik mis nog steeds de dimmer switch die met de breedte van een reguliere schakelaar. Gemiste kans weer 🙁

    Er zijn Friends of Hue schakelaars van verschillende fabrikanten met de afmetingen van een normale schakelaar.

  8. Jammer dat de e14 kaarslampen nog steeds te groot en te dik zijn voor mijn bestaande armaturen. Wachten maar weer…

  9. @Igor Antypov: Ik had notitie staan de tweede week van september, dat zou volgende week zijn. De prijs variërend tussen de €19,95 tot €29,95.

  10. Helaas kan je met de hue stekker niet het licht mee dimmen. Dat zou een mooie toevoeging zijn voor lampen waar de hue lampen niet inpassen.

  11. Origineel geplaatst door Igor Antypov
    Wellicht heb ik het ergens gemist, maar wat zal de prijs zijn van de Filament lampen?? Vanaf wanneer zijn deze verkrijgbaar?

    Week 37. Prijzen tussen de €20,- tot €30,-

  12. Die schakelaar is best handig. Wel aan de prijs. Heb er twee van Osram. Werken prima via de bridge. Gebruik ze hoofdzakelijk tijdens de kerst. Voor de boom.

    En inderdaad gemiste kans. Heb een dimbare living white schakelaar. Uit 2014! Tot maximaal 300w. Werkt gelukkig nog steeds. Een raadsel waarom die niet gemaakt wordt. Ook op marktplaats zijn oude living whites niet meer te vinden.

    Ook gebruik ik de living white afstandbediening nog steeds. Ligt op tafel. Werkt prima met de rest samen. Ook jammer dat er geen degelijke hue afstandbediening is voor op de salontafel. Gebruik die living white vaker dan mijn telefoon app.

    Laatste wens is een flinke lamp E27. Gebruik een aantal spaarlampen uit living white serie. Gaan nu zo langzaam stuk. Die waren er in 1200 lumen of meer. Ik zoek een nieuwe ambiance van 1200lumen of 1600lumen. Even doorpakken.

  13. @Patrick: Een Attema montageplaat (€ 1,55 bij Gamma) op de inbouwdoos en dan daarop de Hue dimmer (met houder) plaatsen.

  14. Ben benieuwd (of ik heb iets gemist) wanneer de smartplug in NL uitkomt, heb ik wel belang bij.

  15. Origineel geplaatst door Michel
    Ben benieuwd (of ik heb iets gemist) wanneer de smartplug in NL uitkomt, heb ik wel belang bij.

    Hij is al te bestellen in NL, ik krijg hem morgen al.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.