Reacties voor: Philips Hue onthult nieuwe Play- en Signe-lampen voor de tv-kamer

Philips Hue blijft maar uitbreiden met nieuwe producten. Er zijn inmiddels tientallen lampen en armaturen. In oktober komen er weer twee nieuwe series bij: de Hue Play-lichtbalk en de staafvormige Hue Signe-lampen, bedoeld voor de tv-hoek in je woonkamer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Wauw 😍

  2. Sinds dit jaar ben ik ook begonnen met Philips Hue, echt verslavend is het zeg!

  3. Grappig, mooi en strake verlichting. Hoewel ik het voordeel nog niet zie tegenover een lichtslang. Tevens is de Hue sync alleen werkend op een mac of windows en alien? Rest van de mediaplayers waaronder de appletv heeft geen app ervoor, tot die tijd zullen weinig mensen de Hue Sync echt kunnen gebruiken.

  4. Ziet er erg mooi uit. Wou alleen dat er een mogelijkheid was om die TV sync functie te gebruiken zonder een PC of Mac. Bv op Apple TV of met kastje tussen HDMI aansluitingen oid. Heb mijn mac namelijk bovenstaan.

  5. De Hue lichten zijn gewoon de beste HomeKit lichten op de markt. Maar ze zijn zo ontzettend duur 😭

  6. Ik zou graag zien dat IKEA met Tradfri ook dit soort lampen gaat maken.

  7. Vind die Play wel interessant. Alleen jammer dat Hue sync nog niet echt goed native werkt. Dit systeem zou het heel interessant maken om een niet-Ambilight tv toch vergelijkbare functies te geven, maar dat werkt dus niet zonder PC/Mac.

    En ik vraag me af of er binnenkort een update komt voor de Bridge waardoor je meer dan 50 lampen eraan kan koppelen… er zijn tegenwoordig steeds meer verschillende opties, dat 50 voor sommige mensen wellicht wat krap gaat worden.

  8. Het is dus niet ambilight waardig, als de hele ledstrip maar 1 kleur toont.
    De concurrentie lijkt een beter product te bieden (zie video)
    Veeeel beter dus

  9. Origineel geplaatst door iFajar
    De Hue lichten zijn gewoon de beste HomeKit lichten op de markt. Maar ze zijn zo ontzettend duur 😭

    Dat is relatief. Vroegûh moest je iedere zoveel jaar een lamp vervangen. Hue gaat wel even wat jaartjes mee. Ik heb inmiddels de woonkamer, slaapkamer, hal en overloop voorzien. Kijk vaak op Amazon.de. Die hebben nog wel eens een aanbieding

  10. Probeer de app: Hue Camera eens. Je opent de app, richt je iPhone/iPad camera op je tv (kan met front of back camera) en dan kleuren je Hue lampen mee met je tv. Erg leuke app 👍🏼

  11. @Suzanne: of koop een Dreamscreen Ambilight vanuit Amerika. Mijn God, wat is dat mooi en simpel spul zeg. Ik kan er niet meer zonder

  12. Origineel geplaatst door iFajar
    De Hue lichten zijn gewoon de beste HomeKit lichten op de markt. Maar ze zijn zo ontzettend duur 😭

    Wij hebben voor de lifx lampen gekozen omdat je juist dat extra kastje niet nodig hebt.

    Top product.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.