Reacties voor: Philips Hue LightStrips en Bloom nu verkrijgbaar in Nederland

De Philips Hue LightStrips en Bloom zijn nu in de Nederlandse Apple Store verkrijgbaar. Daarnaast zijn veel Philips LivingColors-producten compatibel met het Hue-systeem.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Jammer dat de lamp met E14 fitting, die in een sprite op hun website staat, nog niet te koop is. Hopelijk komt deze lamp snel want de meeste armaturen hebben een E14 fitting.

  2. Je hebt dus ook met die overige apparaten altijd het startpakket nodig? Jammer. Want ik wil graag twee grote en eenkleine fittingen en die zitten er niet in.

  3. Alle LivingColors werken met Hue. De mijne wel in ieder geval.

  4. vreemd, vandaag toevallig bij de Apple store in Amsterdam geweest en weer hue lampen gekocht, deze strips helaas niet gezien …

  5. Ik vraag mij toch af wat het verschil is tussen de Livingcolors Bloom en de Hue Bloom.

    Ze werken allebei met de Hue er is ook niet echt een verschil in (Advies)prijs. Maar de Livingcolors Bloom kan je all € 69 op de kop tikken.

  6. Heb nu 2 groepen, binnen en buiten. Kan je nu apart aan zetten. Er is alleen maar een “all Off” mogelijkheid. Hoe kan je nu groepen apart uit zetten?

  7. Origineel geplaatst door bones
    Heb nu 2 groepen, binnen en buiten. Kan je nu apart aan zetten. Er is alleen maar een “all Off” mogelijkheid. Hoe kan je nu groepen apart uit zetten?

    Opgelost met Hue Command center

  8. @Henk: ik had hetzelfde probleem, maar kon de armaturen gelukkig ombouwen naar E27 fitting .. alleen bij 1 moet nu mijn dochter de lamp erin draaien omdat mijn hand te groot is … helaas was dat nu net de lamp die defect raakte ….

  9. Kan iemand mij vertellen wat ik moet doen? Mijn router heeft maar één poort en die gaat naar het modem. Is er een soort splitter of zoiets om de hue-bridge op aan te sluiten?

  10. @W. Van Vliet: Zo’n splitter heet een switch en die is voor een paar tientjes al te koop. Voorbeeld waarmee je niet mis gaat: TP-Link TL-SG1005D voor ca 20€. Deze is nog Gigabit ook dus zal in je thuisnetwerk geen bottleneck vormen. Gewoon alle netwerkkabels aansluiten en klaar…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.