Reacties voor: Philips Hue-lampen nu te koop via online Apple Store

De Philips Hue lampen zijn nu te koop bij de online Apple Store in Nederland en België. De lampen zijn op afstand te bedienen via een iPhone en iPad app en zijn instelbaar op verschillende kleuren. Ook zit er een timerfunctie op.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Rutte dacht natuurlijk, als er 3 gloeilampen voor € 199 te koop worden gezet, kan ik de zorgpremie ook wel omhoog gooien naar € 482… Crisis, what crisis?! 🙂

    Neemt niet weg dat ik dit wel weer een hele leuke gadget vind!

  2. Oh, is dat alles? Doet U er maar drie!

  3. Erg leuk op zich, maar tegenwoordig zijn er niet veel lampen meer in huis waar je peertjes in kunt draaien. In de woonkamer is het bij mij hoofdzakelijk halogeen. Oh! maar op de WC kan het wel! Kun je iPhone bestuurd sfeerpoepen…

  4. Super. Volgende maand verhuizen, volledige woonkamer voorzien hiervan! Droom al lang over dit soort dingen.

  5. Of je schaft homewizard met klik aan klik uit schakelaars aan, veel veelzijdiger en veel goedkoper

  6. Zo cool! Niet nieuw, maar wel perfect uitgevoerd door Philips.

    Je kunt ze trouwens beter niet in de applestore kopen, want Apple zit weer met de garantievoorwaarden te ouwehoeren. Ze claimen beperkte garantie van 1 jaar op Apple producten; dat is 2 jaar (maar dat terzijde) en ze schuiven de garantie van de Hue af op Philips. Ook dat kan niet als je iets koopt via Applestore komt daar de koop tot stand, nergens anders. Als het ding defect raakt kun je als klant uiteraard terugvallen op de fabrieksgarantie, een gerustellende gedachte, maar wil je dat niet of lukt dat niet; de verkoper heeft nou eenmaal verplichtingen richting de koper. Apple wil weer van 2 walletjes eten.

    Het is trouwens ook geschikt voor Android, niet dat ik dat wil, maar noem het maar even, er wordt hier nergens over gerept, maar toch…

  7. 199.95 voor 3 gloeilamp vervangers!!!!!!!!

    Maar natuurlijk dat is een koopje, zou het 120,- te veel wezen omdat het met een Idevice bedient kan worden?

  8. Prima prijs. Een goede ledlamp kost al gemakkelijk 25 euro. En die kan dan alleen maar aan of uit. Geen kleuren, niets. Een lampje van dit systeem kost dan wel het dubbele, maar de mogelijkheden zijn legio.

    Zo is het kunnen bedienen met een iDevice natuurlijk erg gemakkelijk. Ideaal… Kan niet wachten tot pakketje morgen bezorgd wordt.

  9. Super is dit!! Eindelijk die rotzooi 1.0 spaarlampen de deur uit!! Prijs mocht wel tikkeltje goedkoper! Hopelijk maakt David van bright.nl snel een review!!

  10. Kan iemand mij vertellen wat het nou zou kosten om 1 zo’n lamp bijvoorbeeld van 8 uur ‘s-avonds tot 7 uur ‘s-morgens te laten branden op schemerstand als nachtlamp? (ik zit niet te wachten op opmerkingen over hoeveel nachtlampjes ik kan kopen voor dat geld, dankje :-)) Ik ben gewoon benieuwd naar het verbruik en niet technisch.

  11. Is gemaakt voor de US markt, daar zijn deze fittingen nog zeer populair.
    In EU veeeeeel minder, hopelijk komt er een halogeenfittingversie.
    Laat maar komen Philips!

  12. 3 lampen 199,99 ?
    1 lamp 59,99 ?

    3 x 1 lamp kopen, goedkoper dan starterkit met 3 lampen ?
    3 x 60 euro is toch 180 euro , of zit er een iPhone bij in die starterkit

  13. Zit te kijken, maar de levertijd staat op maart?
    Zijn ze zo populair?
    Waarom zijn ze nergens anders te koop?

  14. @eddyseven: Nee, er zit een bridge bij de starterkit. Die is noodzakelijk om het te laten werken, aan 3 losse lampen heb je helemaal niets.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.