Reacties voor: Philips Hue vanaf de zomer ook met buitenverlichting [CES 2018]

Philips Hue komt met buitenverlichting. Vanaf de zomer komt er een nieuwe reeks producten beschikbaar voor in de tuin, zowel in kleur als in witlicht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb een Philips hue lamp al in mijn buitenverlichting zitten. Werkt nog steeds en goed, dus denk dat het eerder om armaturen gaat met ingebouwde huelamp.

    Uiteraard is mijn buitenverlichting wel stof en waterdicht.

  2. Ben zeer benieuwd, zeker omdat we de tuin flink aan moeten pakken voor én achter dit jaar of volgend jaar. Ik ben al zeer blij met de mogelijkheden die er nu zijn, ook met het oog op de bewegingssensor. Wat minder blij ben ik dat er geen hue gu10 fitting 12v spots te koop zijn, dan zou ik heel het plafond moeten slopen om het 220v te maken.

  3. In onze tuinverlichting zit al een hue lamp, uiteraard wel waterdicht en hangt ook nog onder een overkapping waar we net WiFi bereik hebben! Heel gemakkelijk en geeft geen problemen.

  4. Ik heb twee grote Bloom! potten buiten staan met Hue lampen erin. Gisteren was het -21 graden en de lampen werken gewoon perfect. Dit al twee jaar, dus waarom Philips er nu mee gaat komen… 😂

  5. Jatten ze straks je lampen uit de tuin 😆

  6. @Ewout Schalkwijk: Mooi man! 😃👍🏼 -21..?😱 Waar zit jij dan, Alaska?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.