Reacties voor: Philips Hue-app ondersteunt nu Hue Tap-lichtschakelaar

De officiële Philips Hue-app is aangepast voor de Hue Tap, een fysieke lichtschakelaar met 4 knoppen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Nog steeds geen aan/uit op zons-ondergang-opgang op locatie met zelf gekozen speling.

  2. Nou maar mijn collega maar ff naar USA schoppen … Met een bestellijstje ..

  3. Hier in Denemarken zijn het niet alleen de Apple-zaken (certified resellers) die nog de HUE mogen verkopen, is dit in Nederland nog niet anders?

  4. Wat was de prijs?

  5. Wij hebben onze living white-remotes gekoppeld aan de Hue. Met hulp van Google en Tweakers 😀 dus ook op deze manier, daarin zitten drie scenes! Elke remote heeft z’n eigen lampengroep.

  6. Als ik thuiskom heeft geofencing het licht al aangedaan, daar is geen Hue Tap voor nodig.
     
    Bij de app v1.4 upgrade raken Alarms (lichten uit) en Timers (allemaal) die je in v1.3.3 in Scenes hebt ingesteld de naam van de scene kwijt. Dus dan zie je een lijstje met Wekkers waarin de ‘lichten aan’ wekker wel de naam van de scene heeft, en de bijbehorende ‘lichten uit’ wekker niet. Handmatig is dit wel weer recht te trekken, maar de conversie naar losse alarms en timers in de nieuwe app is dus niet goed getest.

  7. De hue tap is 59,95, blijkbaar was ik 1 van de 3 gelukkigen 🙂

    Gelijk vandaag na de app update de tap ingesteld

  8. @Ad: Gebruikt geofencing niet verschrikkelijk veel batterij?

  9. Kan de tap ook de living color/white lampen bedienen? Iemand met een tap die dat kan proberen?

  10. Die Tap ga ik mooi niet halen. Zodra de Hue app widgets heeft in iOS 8 is dat ook erg snel! Die schermafbeelding die ze getweet hebben ziet er netjes uit.

  11. Via IFTTT kan je de lampen op zonsondergang opkomst aan laten gaan.

  12. Ik begin ook wel te twijfelen of ik de Tap zou kopen. Eerst van wel maar eigenlijk. Echt design uitzicht is het nu ook weer niet. En dan heb je in huis zowel de Hue Tap als de klassieke schakelaar op de muur staan. Lijkt mij ook redelijk grote schakelaar vergelijkend met een klassieke schakelaar? Heeft daar iemand een idee van?

    De prijs vind ik wel goed meevallen.

    Waar ik de Tap wel zou zien hangen is op een zolderkamer.

    P.s. Twee vragen:

    1) Wat is het beste voor de levensduur van de Hue lampen? De Hue lampen aan en uit doen met de klassieke wandschakaar of de Hue lampen constant onder stroom te zetten en de lampen aan en uit de doen met de App? Dus vb via de scène Alles Uit?

    2) Wat met Hue lampen in een badkamer? Ik heb daar nu gewone GU10 halogeen spots in een armatuur, niet in plafond ingewerkt maar nog een echte lamp waar er 4 in kunnen. Ik weet bij inbouwspots dat er ook waterdichte zijn. Daar ik nu ook gewone halogeen lampen ingedraaid heb in een armatuur die aan het plafond hangt, kan het kwaad voor de Hue lampen om deze ook in een badkamer te gebruiken? Niet zo zeer dat deze nat worden door water dat erop kan komen maar eerder voor waterdamp bij het douchen. Iemand ervaring of bij gebruik van gewone halogeen, niet ingebouwde maar nog hangende spots in een badkamer?

  13. Hmm die zou ik da 2 nodig hebben, een bij de deur en 1 bij het bed. De rest kan vanuit de app. En dan nog een stuk of 6 lampen, word een duur grapje en dan heb ik niet eens alle verlichting aangezien ik niet al mijn lampen kan vervangen door hue. Vooral dat laatste vind ik wel jammer.

  14. @Mark: Het is ook een soort van afstandsbediening, je kan hem aan de muur bevestigen en hem heel makkelijk los klikken en meenemen. Maybe heb je er dan geen 2 nodig?

  15. @Mark: Of je bestelt deze, werkt ook gewoon:

  16. @Robbert: Bol.com en Coolblue verkopen ondertussen ook Philips HUE

  17. Zo net even 2 hue taps opgehaald. Er was nog een beperkte voorraad

  18. Origineel geplaatst door Ton
    Via IFTTT kan je de lampen op zonsondergang opkomst aan laten gaan.

    Dit gaat over de Hue app, buiten dat werkt IFTTT niet met zelf ingestelde speling.

  19. Ik heb al zitten zoeken, maar is er een maximum aantal dat je aanmelden kunt? Ik heb nu in divers ruimtes extra living white en living color afstandsbedieningen hangen, (en nog 3 liggen, maar die kunnen niet meer aangemeld worden, schijnbaar is 5 AB’s de limit) waar ik nog op zit te wachten is de witte uitvoering van de hue … (En het liefst aanwezigheidssensors) ..

  20. Origineel geplaatst door Robbert
    @Ad: Gebruikt geofencing niet verschrikkelijk veel batterij?

    nee hoor niet merkbaar (icm iphone 5S) ..

  21. Hallo allemaal, ben voor een klant (kinderdagverblijf) op zoek naar een HUE-app waarmee je een automatische kleurenwissel kunt instellen. In de huidige app lukt dat – volgens mij – niet echt goed. Is er iemand die zoiets al wel heeft? Zou geweldig zijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.