Reacties voor: Philips Hue-app laat je nu lampen verwijderen uit de lijst

Philips Hue heeft een update van de officiële app uitgebracht, zodat je voortaan lampen kunt verwijderen uit de lijst. Ook worden nu de Philips Hue Phoenix-lampen ondersteund.

Reacties: 7 reacties

  1. Vind het nog steeds raar dat ze de mogelijkheid er uitgehaald hebben om complete scènes te maken zoals in het begin. 1 scène die ook een timer en in had zitten of aan de hand van je locatie aan of uit ging.

  2. Eindelijk, kan ik de lamp die niet meer wilde connecten (na opnieuw aanmelden onder een andere naam wel) verwijderen uit de lijst.

  3. Ik gebruik nu bijna een jaar de hue lampen. En ben er super tevreden mee! Leuke app en eindelijk hebben ze dit er aan toegevoegd!

  4. Had liever gehad dat mijn lampen bij zonsondergang aan gaan geïntegreerd willen zien (nee, wil geen ifttt hiervoor gebruiken)

  5. Origineel geplaatst door Karst
    Had liever gehad dat mijn lampen bij zonsondergang aan gaan geïntegreerd willen zien (nee, wil geen ifttt hiervoor gebruiken)

    De hub is hier niet “slim” genoeg voor. De hub kan alleen signalen ontvangen. Verder zal je altijd een ander apparaat moeten hebben om een commando te geven. Een smartphone, pc/servertje of IFTTT…

    Ik werk thuis met Homewizard welke ook m’n hue lampen kan aansturen. Hier zit ook deze functie ook ingebakken.

  6. @Karst: Gebruik hue Daylight voor Android

    @icultureuser1000: De hub is wel slim genoeg 😉 De Philips hue app biedt deze functionaliteit alleen niet aan.

  7. @icultureuser1000:
    De mijn-hue omgeving kan je bridge commandos geven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.