Reacties voor: Philips gaat diverse accessoires met iPhone-apps uitbrengen

Philips gaat een reeks apparaten met apps uitbrengen, zoals een beveiligingscamera en babyfoon, maar ook een apparaat waarmee je spullen niet kwijtraakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Bleutooth?

  2. Interessant, ik heb net een babyfoon nodig. Alleen met camera, dat lijkt me toch niet zo relaxed. Volgens mij ga je dan alleen maar de hele tijd zenuwachtig op je scherm zitten kijken.

  3. Origineel geplaatst door Vincent
    Interessant, ik heb net een babyfoon nodig. Alleen met camera, dat lijkt me toch niet zo relaxed. Volgens mij ga je dan alleen maar de hele tijd zenuwachtig op je scherm zitten kijken.

    Tot het moment dat jouw kindje de zaak gaat uitproberen of erg ziek is … Kijken wanneer pa en ma naar boven komen als er heel hard gejammerd wordt. Of bij ziekte mee kunnen kijken hoe het gaat… Wij vonden het een hele geruststelling dat we streng wilden zijn en toch stiekem even konden kijken of er echt niet iets aan de hand was! Helaas ook ziekte meegemaakt maar ook dan was het een uitkomst!

    Tja de oudere generatie zal vast zeggen, wat moet je ermee en leer je kind maar kennen, maar tijden veranderen. Er komt steeds meer techniek in huis!

  4. Er zijn oa op marktplaats vanaf €70,00 ip cams te vinden die dit verzorgen. Het geen HD voorstelling, maar ik kan wel zien wat de kleine uitspookt dag en nacht. Zeker handig, met name omdat hij net in een “groot bed” gaat.

    Die inrange lijkt me handig, maar in dit huishouden heb ik meer aan een item dat geluid maakt. Vaak liggen de spullen ff niet waar ze horen. Mijn iPhone vind functie speelt vaak genoeg een geluidje af.

    Ik ben benieuwd wat zoiets van Philips allemaal mag kosten. Maar denk dat je met zoiets als deal extreem goedkoper af bent. Maar techniek dient de mens, anno 20xx

  5. Leuk dat Philips met dit soort gadgets komt, maar het mag nog wel wat innovatiever.

    Die inRange zou bij mij telkens af gaan als ik mijn portemonnee thuis in mijn jaszak laat zitten en ik zelf door het huis loop. En als ie dan eens ene keer gejat wordt en je er dus echt wat aan kunt hebben zal de accu wel leeg zijn.. 😉

    Zo’n babyphone met camera, ik heb er niks tegen, maar het is niet bepaald noodzakelijk. Je hoort ook prima aan een baby of het serieus is of niet.

    Verder wel leuk hoor, om zo je kind te kunnen zien als hij/zij slaapt (of juist nog niet). Er zijn ook handige apps waarbij je twee iPhones (of iPad) hiervoor in kunt zetten.

  6. @Martijn: Amen!

    Echter heeft Philips zich absoluut niet positief bewezen in baby artikelen, de flessenwarmer, camera, en babyfoon zijn allemaal retour afzender gegaan … Wat een prutsspul.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.