Reacties voor: Philips CinemaOne: Speakers voor iPhone en DVD speler

De Philips CinemaOne is een DVD-speler en geeft je ook de mogelijkheid om muziek van je iPhone of iPod via de ingebouwde speakers te beluisteren. Maar liefst 6 speakers en een subwoofer, in zo'n compact apparaat.
Ramy Mobarak -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik prefereer toch de Apple TV

  2. ik dacht dat een voetbal rond was en dus geen 27.3 x 17.2 x 27.3 cm 😉

  3. Als de CinemaOne dat ding op de foto is dan vind ik het maar een lelijk apparaat. Qua design kan Philips nog van apple leren.

    En in het artikel staat dat je hem als DVD speler kunt gebruiken, Waarom geen blue-ray? Als je een HDMI aansluiting bied moet het apparaat ook wel HD-content kunnen afspelen.

  4. Een frotapparaat dus: zoals alle Philips Home Cinema Sets kun je niet je eigen boxen aansluiten, en zit de voeding in de subwoofer. Qua functionaliteit is het het allemaal net niet. Wanneer komt de eerste HDD recorder met BluRay speler en digitale tuner nou? Ow wacht, het gaat over de iPhone aansluiting hier 🙂 Ja die moet er ook op aangesloten kunnen worden

  5. Apple TV rulezzz! 🙂

  6. Gaaf ding man!!!!. Alleen Philips heeft nog steeds hetzelfde grote probleem.
    Qua elektronica is het allemaal top, maar mechanisch is het waardeloos. 🙁

  7. Ik vind het best een mooi apparaat! Prijs?

  8. Bij Philips denk ik toch eerder aan een Philishave-hulpstuk voor de onderkant van mijn iPhone. Die ik dan met de verbranding (of klimaatneutrale verpulvering) van mijn overtollige baardharen kan opladen.

  9. Voor alleen audio heb ik geen cinema one nodig, voor video ook niet trouwens…

  10. Mijn “home-cinema” is m’n MBP met een toppie koptelefoon. 😀

  11. Namens Philips laten we graag weten dat de CinemaOne zal per het laatste kwartaal van 2008 in Nederland beschikbaar zal zijn voor een marktadviesprijs van EUR 399,-.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.