Reacties voor: Phil Schiller: ‘Witte iPhone komt nog dit voorjaar’

De witte iPhone komt écht. Dat heeft Apple-topman Phil Schiller via Twitter bevestigd, na een vraag van een gebruiker. Schiller is senior vice president of worldwide product marketing bij Apple en heeft een geverifieerd Twitter-account. Op de vraag: “Hoe kom ik aan een witte iPhone?” antwoordde Schiller: “De witte iPhone komt dit voorjaar beschikbaar (en […]

Reacties: 28 reacties

  1. Nieuwe iPhone dus.. Anders heeft t toch echt geen zin. (of 4 blijft int assortiment en word low budget model)

  2. Meh. Ik denk dat het slimmer is om het voor de nieuwe iPhone 5 en 4 in Juni/Juli. Wie gaat nou nog een iPhone in het voorjaar als de nieuwe er al gauw aan komt 0_O

  3. Err, “vorig” model blijft altijd tot een gen erna, zoals nu met de 3GS is, dus er is genoeg plek voor een witte iPhone 4. Verder zijn er genoeg mensen die nu nog een iPhone 4, of “zelfs” 3gs kopen. Oh, en dit is @de reacties hierboven.

  4. Spring is dus ergens tussen 21 maart en 21 juni.

  5. Misschien komt de nieuwe iPhone iets eerder dit jaar en laten ze het samenvallen met de release van de witte iPhone.

    Als ze hetzelfde doen als met de 3G naar de 3GS hoeft er qua uiterlijk niets veranderd te worden (al mag ik hopen dat het antenneprobleem opgelost is).

  6. Wat ook nog kan, is dat de iphone 4 gewoon zwart blijft, en dat de iphone 5 een iphone wordt met betere specs, plus een nieuw uiterlijk; namelijk dat de iphone 5 de witte iphone wordt! (en de 4 dus zwart blijft)

  7. Als de 5 er in het wit komt (meteen in het begin) dan wil ik hem waarschijnlijk, anders niet.

    Witte ipad lijkt me trouwens niets, niet fijn voor films kijken enzo.

  8. Beetje laat?

  9. Ze houden het weer spannend. Ik hoop wel dat het een iPhone 5 word.

  10. Ben nu wel heel nieuwsgierig aan het worden.
    Misschien net als de iPad in twee kleuren verkrijgbaar.
    Of ze verassen de mensen met de zelfde kleuren als de iPod nano.
    Denk echt dat dit alleen geld voor de opvolger van iPhone 4 .

  11. Er zijn genoeg mensen die in 2011 nog een iPhone 4 kopen. Misschien wel meer dan in 2010. Dus zeker niet te laat, altijd welkom.

  12. Misschien wel zus…… misschien wel zo…… misschien dit…… misschien dat……

    Doen ze erg goed bij Apple.

  13. Hoe durft ‘ie, die Schiller. Weer iemand hoopvol stemmen terwijl het nog tot 21 juni kan duren én misschien gewoon om de nieuwe gaat. Lekker bijdehand.

  14. Origineel geplaatst door peter
    Hoe durft ‘ie, die Schiller. Weer iemand hoopvol stemmen terwijl het nog tot 21 juni kan duren én misschien gewoon om de nieuwe gaat. Lekker bijdehand.

    Niks bijdehand! Schiller geeft gewoon eerlijk antwoord op een vraag. Wanneer exact (datum) die witte komt, weet-ie zelf waarschijnlijk ook nog niet.

  15. ‘t Is dat hij het zegt.

  16. Je kan ook gewoon een zwarte iPhone4 kopen en hem zelf ombouwen tot een witte iPhone

  17. Ik hoor van een bron van T-Mobile dat de Iphone 5 pas rond oktober komt.

    Dan zou Apple dus in het voorjaar snel wat witte Iphone 4’s in de markt zetten om de verkoop wat omhoog te krikken. Waarna de mensen spijt krijgen omdat ze een I4 gekocht hebben als de I5 geland is.

  18. @seminifeer, dan kan die bron van je goed liegen.

  19. wie zegt dat deze ‘white iphone’ de iphone 4 zal zijn, misschien slaan ze de iphone 4 wel helemaal over en is deze ‘ white iphone’ gelijk de iphone 5

  20. @seminifeer.
    Die bron van jou is niet veel waard! Punt 1 weet tmobile volgens mij niet eens wanneer hij precies uitkomt, en al die tmobile medewerkers die er vorig jaar ook maar wat zitten te liegen en speculeren sloeg nergens op!
    De iphones komen altijd in de zomer, zal nu weer niet anders zijn lijkt me. Maar die iemand bij tmobile stelt niet veel voor…

  21. Las het net op 9to5 maar ben echt blij dat er weer nieuws is. Ik ben nog steeds zon mogool die al wacht sinds de launch van de iphne 4 op de witte..

  22. ik was ook al sinds de launch aan het wachten op de witte, afgelopen week toch maar voor de zwarte gegaan was mijn oude telefoon en het wachten nogal zat 😛

  23. Misschien dezelfde tactiek als met de iPad?
    iPhone 4 wit en zwart goedkoper en iPhone 5 voor huidige prijs?

  24. Origineel geplaatst door Daejji
    @seminifeer. Die bron van jou is niet veel waard! Punt 1 weet tmobile volgens mij niet eens wanneer hij precies uitkomt, en al die tmobile medewerkers die er vorig jaar ook maar wat zitten te liegen en speculeren sloeg nergens op! De iphones komen altijd in de zomer, zal nu weer niet anders zijn lijkt me. Maar die iemand bij tmobile stelt niet veel voor…

    Dat kan dan wel waar zijn…….maar ja…als je alles van Apple aan had genomen was er ook allang een witte Iphone.
    Wer wachten het af…..ik hoop dat die medewerker van T-Mobile ongelijk heeft

  25. De witte IPhone 5 die wil ik hebben, de zwarte Iphone 4 heb ik al en ben ik zat 🙂

  26. http://twitter.com/JVApple zegt ook dat het voor juni er moet zijn, ben benieuwd maar hopelijk geen 4, maar 5!

  27. Voor een beursgenoteerde onderneming als Apple is, is het bijna verdacht dat zulk belangrijk nieuws via een ‘gesloten’ mediavorm als twitter naar buiten komt. Zouden ze bij Apple geen officiële woordvoerder of persvoorlichter in dienst hebben die geacht wordt zulke essentiële aankondigingen te doen via de normale kanalen!?

  28. Dit weekend in een van de Apple Stores in London gezien dat deze inderdaad begin Spring 2011 beschikbaar is! Kom ik een aantal uur later in de Underground iemand tegen die een witte iPhone 4 in z’n hand had, zo rond Wimbledon Park!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.