Reacties voor: Persoonlijke hotspot sinds iOS 7.1 verdwenen op sommige iPhones

De Persoonlijke hotspot is verdwenen op sommige iPhones met het verschijnen van iOS 7.1
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 38 reacties

  1. Geen enkel probleem met Personal Hotspot op de netwerken van Mobistar (B), T-Mobile (D), T-Mobile (SK) en T-Mobile (NL). Allen met carrier bundle 16.0

  2. Bij mij leek de persoonlijke hotspot in eerste instantie ook niet aanwezig na de update naar 7.1 (KPN)
    Toen bleek deze functie eerst alleen onder Instellingen – Mobiel netwerk te staan. Na één keer de persoonlijke hotspot aangezet te hebben, stond deze functie ook rechtstreeks onder Instellingen.

  3. Geen probleen voor mij op Proximus…

  4. Bij mij verdwijnen steeds e-mailaccount uit mijn mail. Ze staan wel bij de account maar onder mail zijn ze niet te vinden. Ze worden weer zichtbaar en actief als ik ze onder accounts even ‘activeer’.

  5. Ik had het ook bij mijn vodafone zakelijk abonnement. Klantenservice kon niet helpen. Na lang zoeken bleek bij mobiel datanetwerk de Apn niet overal hetzelfde te staan. Aangepast en klaar…..

  6. Ik zag functie nog even, deze verdween echter zodra ik ‘m probeerde te actieveren! Ziggo Mobiel 🙁

  7. Ik heb sinds mijn update een veel vervelender probleem. Het wàs al irritant dat die melding ‘Wilt u deze computer vertrouwen?’ verscheen, maar bij mij verschijnt die melding nu iedere paar minuten! Dat is wel alleen het geval bij netwerkcomputers. Heeft iemand daar een oplossing voor?

  8. Origineel geplaatst door alvani
    Bij mij leek de persoonlijke hotspot in eerste instantie ook niet aanwezig na de update naar 7.1 (KPN)
    Toen bleek deze functie eerst alleen onder Instellingen – Mobiel netwerk te staan. Na één keer de persoonlijke hotspot aangezet te hebben, stond deze functie ook rechtstreeks onder Instellingen.

    Bij mij t zelfde.

  9. Bij mij ook verdwenen (Ziggo mobiel).

  10. Werkt goed bij Robin Mobile
    KPN NL 16.1

  11. Bij Hollandsnieuwe ook verdwenen. Niet echt verdwenen maar bij aanzetten krijg ik de melding, “neem contact op met Vodafone nl.

  12. Werkt normaal onder proximus op een 4S

  13. @fgeer: Setting>Mobiel netwerk>Mobiel datanetwerk> check hier Persoonlijke Hotspot APN settings. live.vodafone.com gebr: vodafone ww:vodafone

  14. Wellicht gewoon even je mobiele netwerk instellingen checken en daar zo nodig de juiste instellingen weer plaatsen.

  15. Origineel geplaatst door zilli
    Bij mij t zelfde.

    Bij mij ook. Leek verdwenen uit hoofdmenu, maar na een keer activeren bij mobiel netwerk is alles weer als vanouds. Toch wel gek.

  16. Origineel geplaatst door bdv
    Geen probleen voor mij op Proximus…

    idem hier. Werkt nog perfect

  17. Bij Tele2 ook geen probleem 🙂

  18. Ik heb de persoonlijke hotspot op mijn iPhone. Dus geen problemen hier. (KPN)

  19. Bij ziggomobiel is het ook irri dat je vaak alle gevens opnieuw moet invoeren omdat die “ineens” verdwijnen en je dus geen data meer hebt!

  20. Bij BEN geen probleem. Persoonlijke hotspot staat gewoon op zijn vertrouwde plekje.

  21. gewoon mobiele data aan zetten en het marcheert … ook bij proximus.

    Zet je mobiele data af dan kan je het niet meer selecteren …

    zo is het bij mij

  22. Is het trouwens niet raar dat providers invloed hebben op het aan en uitzetten van functionaliteiten op je telefoon?

  23. Hier werkt het prima met Ziggo mobiel. Je moet gewoon je apn bij persoonlijke hotspot goed instellen in je mobiele datanetwerk instellingen…
    ziggo.dataxs.mobi
    Geen gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

  24. Origineel geplaatst door Pingu
    @fgeer: Setting>Mobiel netwerk>Mobiel datanetwerk> check hier Persoonlijke Hotspot APN settings. live.vodafone.com gebr: vodafone ww:vodafone

    Ik heb hetzelfde bij HollandsNieuwe, maar deze instellingen helpen niet. De knop voor persoonlijk hotspot (aan/uit) heeft bij mij plaats gemaakt voor een knop “Configureer persoonlijke hotspot”. Als ik die activeer krijg ik een melding “neem contact op met vf nl”….

  25. Mijn ziggo WiFi verdween wat kan ik hier aan doen

  26. Kan geen WiFi meer opzoeken

  27. bij hollands nieuwe is de oplossing bij apn data.dataxs.mobi in tevullen
    en gbruikers naam en wachtwoord leeg

  28. Ook op mijn iphone 4 kunnen de Apn settings niet bewaard worden en kan ik bijgevolg mij persoonlijk hotspot niet gebruiken via proximus netwerk. Op mijn vrouw haar iphone 5 werkt het nog perfect maar wel via Mobistar. Wat een teleurstelling!!

  29. Hier op het werk via Proximus, op geen enkele iPhone (4S, 5 en 5S) kan de APN bewaard worden.

  30. Klopt Peter, Proximus werkt er aan.

  31. Het lijkt meer alsof de problemen bij de providers zijn die geen partner overeenkomst hebben met Apple ?

  32. @dannyro: Dan ben ik in blijde verwachting. Ik heb toen speciaal een iPad zonder 3G gekocht omdat het samen met mijn iphone4 en het persoonlijk hotspot zeer goed functioneerde.

  33. kan iemand mij helpen? ik wil mijn iphone 4 3g delen met mijn ipad mini 1 16 gb maar als ik mijn ipad verbindt via wifi met mijn iphone blijft hij laden. als ik bij mobiele data ga op mijn iphone en bij persoonlijke hotspot apn internet.proximus.be invul, verdwijnt dat zodra ik de app instellingen verlaat!!!

  34. @fgeer: Hier ook HN maar wel weg

  35. Iphone 4 ios 7.1.1 aanbieder proximus 16.1
    Bij mij is de knop mobiel datanetwerk weg. Iemand een idee hoe ik die terug krijg of waar ik die kan vinden want kan niet aan mijn internet en mms instellingen. Er staat enkel bij instellingen>mobiel netwerk> mobiel data inschakelen – 3g inschakelen – dataroaming – en dan persoonlijke hotspot maar de knop mobiel datanetwerk is weg ????

  36. i ook problem iphon 4 ios 7.1.1 Proximus 🙁
    Er staat enkel bij instellingen>mobiel netwerk> mobiel data inschakelen – 3g inschakelen – dataroaming – en dan persoonlijke hotspot maar de knop mobiel datanetwerk is weg ????

  37. @lukas: Ja is bij mijn iphone 4s en iphone 5 ook het geval. Kan internet.proximus.be niet meer ingeven voor 3g onder tabblad mobiel datanetwerk. Weet jij toevallig een oplossing? Lukt het bij jou weer? Gr

  38. Op mijn iPhone4 met iOS 7.1 is de personal hotspot nog wel zichtbaar, maar ik kan geen verbinding ermee tot stand brengen. Op mijn laptop staat er een waarschuwing ‘verbinding is beperkt’. Provider Tele2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.