Reacties voor: Persoonlijke data overleeft restore van iPhone

Persoonlijke data op je iPhone blijft simpel terug te halen zijn, ook als je een volledige firmwarerestore hebt gebruikt of de optie Alle inhoud wissen hebt gekozen. In deze tip lees je hoe je privacygevoelige informatie echt verwijderd van je iPhone.
Lees het complete artikel → Persoonlijke data overleeft restore van iPhone
Richard IJzermans -

Reacties: 10 reacties

  1. ik ben zeker nog niet van plan mijn iphone te verkopen, maar als het zover is zal ik deze procedure zeker volgen 🙂

  2. Oei, fijn dat jullie het even melden! Ik was namelijk van plan mijn huidige iPhone te verkopen als de nieuwe er is…
    Goede tip! Bedankt!

  3. hmm, in 2.0 kan je toch van een afstand de iPhone onklaar maken? Ik hoop dat je dat niet alsnog kan omzijlen!

  4. Eigenlijk hetzelfde principe als bij harddisks en ander herschrijfbaar (flash)geheugen…

  5. Ik vind het gratis tooltje Eraser heel fijn, waarmee je losse bestanden, of hele stations écht kunt legen. Het voordeel is dat hij het 35 keer (of iets in die richting) overschrijft, waardoor de kans dat het nog terug te vinden miniem is. Want zelfs op de manier uitgelegd in het artikel, is het nog terug te vinden (zo schijnt het).

  6. kan je niet gewoon ssh-en in je iphone en dan met een UNIX disk commando alles formateren?

  7. Als er niet opnieuw iets overheengeschreven wordt dan kan de laatste data die erop stond, blijven staan, zelfs na een format… dus eerst vullen met iets anders en dan leeg halen.. dan zouden ze die liedjes terug kunnen halen misschien maar in ieder geval geen persoonlijke informatie!:)

  8. alsof de persoon die jou iphone tweedehands koopt zit te wachten op jou persoonlijke data. Die is veelste blij met zijn iphone. Die gaat echt niet eerst zitten zoeken naar smeuïge details voor dat hij er zelf mee aan de slag gaat. En komop het is mar een telefoon. Wat voor een persoonlijke data bewaarje op een telefoon die het daglicht niet kunnen verdagen?
    telefoon nummers? Die staan ook in het telefoon boek daar kan iedereen bij.

  9. heb net dus een restore moeten uitvoeren omdat mijn iphone niet wilde opstarten, kreeg een appletje met een loading tekentje en hij trilde (als ie op stil was) of maakte dat welbekende geluidje (als ie niet op stil was) maar echt elke tien seconden. werd er gek van en heb maar gerestored… alle contacts foto’s etc WEG maar HOE krijg ik ze dan terug? ben wel handig met die shizzel maar dingen terughalen uit een quick format heb ik nog nooit gedaan…. please help… alvast bedankt

  10. Dit is zeker goed nieuws! Ik ben namelijk ook al mn contactgegevens en agendagegevens kwijt door een stomme syncfout :-S Als iemand t ff kan uitleggen idd, hoe je dat weer kan terugvinde, dat zou eeeeerg cool zijn!

    BVD B

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.