Reacties voor: Persoonlijke afspeellijsten gaan live in Apple Music iOS 10 beta

Apple is gestart met de persoonlijke afspeellijsten van Apple Music in iOS 10. Met My New Music Mix krijg je elke vrijdag een verse muzieklijst van nummers, afgestemd op jouw muzieksmaak.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Op de schermafbeeldingen van iOS 10 op de Apple website en tijdens de keynote waren er toch 3 mixen te zien? Vreemd dat er nu maar 2 beschikbaar zijn.

  2. @Gonny

    Kijk eens naar het jaartal van de aankondiging van Discover Weekly van Spotify.

  3. Hmm Spotify heeft deze functie toch echt al ruim een jaar.. Werkt overigens perfect, het is een functie die in elke streamingdienst dienst zou mogen zitten!

  4. Het zal wel aan mijn account liggen, maar ik krijg altijd van die lepe voorkeuren en dito afspeellijsten in Apple Music. In Spotify geen enkel probleem, maar bij Apple…. Kerstmis in de zomer enzo.

  5. Gaan deze aanbevelingen gebaseerd worden op algoritmes of op basis van de ‘hartjes’ bij de muziek die je leuk vindt?

  6. Misschien balanceer ik een beetje op het randje van de topic, maar zou willen dat ze meer energie steken in genieten van je eigen lokale media. Een iPhone met 256GB biedt daar weer alle ruimte voor om serieus te nemen, en vandaag was voor KPN klanten weer een wake-up call (mbt slechts één van de redenen) waarom alles in streaming en cloud helemaal niet zo’n goed idee is.

  7. Spotify heeft al 2j de discover weekly functie … Sedert mei hebben ze release radar gereleased (nieuwe singles van artiesten dat je beluistert)

  8. Lol! Apple loopt beetje achter. 😉 Hier blijft gewoon Spotify draaien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.