Reacties voor: Persconferentie Chronic Dev Team: ‘we hebben exploits voor iOS 6’

In dit artikel lees je onder andere hoe lang het Chronic Dev Team denkt dat duurt voordat Apple de huidige jailbreak zal patchen, over het jailbreaken van de volgende iPhone op iOS 6 en de verhouding tussen Apple en de jailbreakscene.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Dit vind ik nou leuk om te lezen 😉

  2. Precies! Ik ook, leuk artikeltje.

  3. Vet! Dit is super nieuws!

  4. Leuk artikel!

  5. Prachtig !
    Pluim op de hoed 😉

  6. Heerlijk gelezen! Dank!

  7. Hoe oud is Windows en hoeveel fouten zitten daar nog in? Ik vermoed dat in iOS ook altijd wel fouten zullen zitten die een jailbreak mogelijk maken..

    Al denk ik dat ik met de komst van ios6 de jb vaarwel ga zeggen, inmiddels begint de toegevoegde waarde steeds minder te worden en gebruik ik t alleen voor multitasken via notificatie center omdat mijn home knop niet meer lekker werkt.

  8. Grappig, deze mensen denken dus écht dat ze slimmer zijn dan Apple. Ja, ze hebben misschien nu nog wat exploits klaarliggen. Maar ik vermoed dat Apple ALLANG van deze exploits afweet en ik weet zeker dat ze in iOS 6 gefixed ZULLEN WORDEN.

  9. Dit soort nieuws maakt het jailbreaken alleen maar moeilijker.
    Apple zit ook niet stil en ziet deze berichtgeving ook.
    Hoe maak je een slapende hond wakker .

  10. Origineel geplaatst door sanderevers
    Grappig, deze mensen denken dus écht dat ze slimmer zijn dan Apple. Ja, ze hebben misschien nu nog wat exploits klaarliggen. Maar ik vermoed dat Apple ALLANG van deze exploits afweet en ik weet zeker dat ze in iOS 6 gefixed ZULLEN WORDEN.

    Grappig, jij denkt dus ècht dat je slimme bent dan deze mensen. Nog grappiger: je *vermoedt* dat Apple van de exploits afweet, maar je *weet zeker* dat ze gedicht zullen worden.
    Niet grappig maar ronduit irritant is dat veel mensen het stelligst zijn over zaken waar ze het minst van af weten, zoals jij hier ook weer laat zien.

    Origineel geplaatst door thomas1
    Dit soort nieuws maakt het jailbreaken alleen maar moeilijker. Apple zit ook niet stil en ziet deze berichtgeving ook. Hoe maak je een slapende hond wakker .

    Het is naïef te denken dat de hond nog sliep…

  11. Een unlock kan ik begrijpen maar een jailbreak, daar zie ik het nut niet van in. Je garantie vervalt en wat kan je dan meer met een jailbreak, icoontjes veranderen ofzo. Het zou natuurlijk ook kunnen dat ik niet met die cydia toestand vertrouwd ben. Is er trouwens ergens een lijst of site waar alles een beetje op een rijtje staat?

  12. @Bart: Dat van die garantie is natuurlijk onzin en hier kan je een kijkje nemen in de Cydia store.

  13. @sanderevers: in elk geval zijn ze slimmer dan u/ons
    Tot nu toe zijn er bijna voor elke iOS een jailbreak gevonden. Dus waarom zouden ze er geen vinden met iOS6. In de informatica wereld is het zo goed als nooit 100% waterdicht. Wel altijd achterpoortjes te vinden.
    Bart idd van die garantie is dikke zever. En de reden voor te jailbreaken (te veel om alles op te noemen)
    Klein vb die ik super vind en nog beter dan zoek mijn iPhone is iGotYa deze stuur u een foto en locatie door via mail of sms als iemand een foute code in geef in je lockscreen. Plus dat het knopje ZET UIT niet tevoorschijn komt in je lockscreen.
    En zo heb je nog van talrijke opties voor ieder zijn zin.

  14. @Jasper: tussen iOS en Windows zit toch wel een belangrijk verschil wat hier betrekking op heeft, namelijk dat de beveiliging van iOS wordt afgedwongen vanaf de bootrom. Op Windows systemen mag je ook gewoon ongesigneerde code draaien. Het is alleen daarom al veel makkelijker om de beveiliging te doorbreken dan op iOS devices.

    @sanderevers & @thomas1: ze hebben niets bekend gemaakt over wat voor soort exploits en van welke kwetsbaarheden ze gebruik maken. De mededeling kan Apple daarom ook niet helpen om gericht kwetsbaarheden te verhelpen in iOS 6.

    @Bart: de fabrieksgarantie mag misschien vervallen, maar als Nederlandse consument heb je ook wettelijke garantie in de zin van productconformiteit. Het feit dat je softwarematige wijzigingen aanbrengt aan het toestel mag in het kader van de wettelijke garantie niet worden aangegrepen door verkopers om je jouw rechten te weigeren. Bekijk ook eens de artikelen die er op iPhoneclub worden gepubliceerd in Jailbreak – Tweaks en Jailbreak – Applicaties voor redenen om te jailbreaken.

  15. @Paul Pols: mooi en goed gezegd!

  16. Geweldig artikel !! Echt met plezier gelezen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.