Reacties voor: Penguin geeft eerste indruk van boeken voor iPad Book Store

Penguin heeft een eerste blik gegeven op de boeken die ze voor de iPad willen ontwikkelen. In de filmpjes is te zien dat Penguin voor een experimentele aanpak kiest.

Reacties: 9 reacties

  1. Het ziet er wel interessant uit, ik hoop dat meer uitgevers dergelijke ebooks/applicaties gaan ontwikkelen. Ook denk ik dat de consument bereid is om meer te betalen voor interactieve boeken

  2. kunt er leuk memory op spelen 😀

  3. Zo die reisgids ziet er mooi uit zal mij benieuwen hoeveel dat gaat kosten 15€?

  4. ik denk dat apple bewust iwork aps van 10 dollar per stuk heeft geprijsd.

    om als benchmark te dienen van deze kwaliteit mag max 10 kosten.

    dat deed appl ook met de ipod hifi speaker box.
    daarna kwamen er al snel meer speakers van dat kaliber en prijs.

    ik verwacht dus een gemiddelde boek prijs van 10 dollar als ze meer bieden dan leesplezier zoals de boeken in de hier boven getoonde demo

  5. Woow dat ziet er er vet uit die interactieve boeken. Vooral bij die kinderboeken, al is het aan het begin een ongelooflijk apparaat en wat hij allemaal kan, kinderen zullen denk niet lekker luisteren naar een verhaaltje, als ze weten dat dat ding veel meer kan.. Wel stoer dat je ff kan gaan kleuren(naja kleurtjes invullen lol!) of alles kan laten vallen van tafel en terug kan gaan zetten haha!

    Rare namen voor die sterrenbeelden zeg, daar denk je toch wel over na bij zo’n presentatie.. En jammer voor hun dat je allang zo’n app hebt die dat doet, die kunnen het makkelijk omzetten naar de ipad denk ik(niet dat het perse hoeft, aangezien je m kan verdubbelen het beeld) maar dan zullen zij toch de 1e zijn met zo’n app. Om er dan op zo’n presentatie mee te gaan pronken, vind ik wel jammer.

  6. Awesome kan niet wachten tot ik de dribble kleurplaten kan doen^^

  7. Ach man hij heeft veel van die ideeën die ik zelf ook had. 🙁 Al heb ik nog een paar leuke, die verder gaan dan wat er boven is gedemonstreerd.

  8. Wie weet komt hiermee een oude droom van mij: “multimdia leren”, nu in de huiskamer. Op de commodore hadden we al kings cave, een multimedia interactieve educatieve game. Ook toen bestonden er al multimedia documenten, we zijn wat dat betreft in 30 jaar niet heel veel verder gekomen dan wat java applets. Vooral het altijd maar illegaal kopieren heeft vele ontwikkelaars niet gesimuleerd door te gaan. (V&D/dixons hadden mooie edacatieve software b.v.) Het Apple concept met de store, de lage drempel voor ontwikkelaars en gebruikers en hopelijk redelijke prijzen, kan dit misschien een enorme impuls zijn voor innovatie. Graag jullie mening.

  9. Hopelijk komen er snel studieboeken in de bookstore. Uitgevers zoals Penguin vullen momenteel mijn boekenkast. Zou heel relaxt zijn als dat op m’n iPad komt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.