Reacties voor: Pebble blijft voortbestaan dankzij trouwe fans

De Pebble smartwatch is sinds juni officieel niet meer te gebruiken, maar toch zijn er nog steeds mensen die een nuttige toepassing hebben gevonden.
Lees het complete artikel → Pebble blijft voortbestaan dankzij trouwe fans
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. De eerste Pebble via kickstarter gekocht! Blijft een iconische smartwatch! De batterijduur was fenomenaal!

  2. Erg jammer dat Pebble stopte en overgenomen werd door Fitbit. Hopelijk komt er ooit nog een pebble smartwatch uit door dit team. Dan ga ik er zeker weer een aanschaffen. Het was een top product en makkelijk in gebruik.

  3. Dit is een nadeel dat ik bij veel apparatuur zie. Overnames of ‘verouderde software’ maken je investering ineens waardeloos. Pebble (overname), Sonos kan bepalen dat iets wat je kon, ineens niet meer kan. Waar je vroeger bijvoorbeeld een versterker kocht die het gewoon altijd bleef doen, koop je nu niet alleen een versterker maar ook een ecosysteem omgeving. Trekt men de stekker er uit, dan kan jij dat ook doen (Failissement idem). Dit heeft me wel aan het denken gezet.

  4. Grappig. Wie weet gaan ze nog decennia door. Zoals bijvoorbeeld de kleine schare fans van de Apple Newton die in 1998 ter ziele ging: http://applenewton.co.uk
    Of op Facebook: https://www.facebook.com/applenewtonfans/

  5. De Pebble Time bleep het bij mij inderdaad nog lang doen. Er waren zelfs watchface makers die achter de schermen zorgden dat het weer bleef werken. Inmiddels ben ik overgestapt op de Amazfit Bip Lite die laatst is verschenen. Kost maar een paar tientjes maar doet nog meer dan de Pebble. Hij lijkt ook extreem op de Pebble. Er is een veel grotere community en je duizenden watchfaces vinden en al Aliexpress kun je allerlei accessoires vinden om je Bip te pimpen. Batterij gaat 30-45 dagen mee. Tuurlijk het is geen Apple Watch, het is een simpel plastic horloge met fitness tracker features. Laatst heeft de maker van de Bip/Bip Lite de Amazfit GTS uitgebracht. Dat is een Bip die er uit ziet als Apple Watch. 14 dagen batterij (3 dagen als je de always on display aanzet). Dat kan wel eens grote verkoophit worden.

    Ze zeggen dat Apple de marktleider is qua smartwatches maar het zou mij niet verbazen als er meer mensen rondlopen met Amazfit horloges, maar volgens sommige mensen zijn dat geen echte smartwatches…

  6. Het zit diep maar ik zou never een Fitbit kopen ik was er ziek van toen pebble stopte.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.