Reacties voor: Nieuwste Pebble-update laat app crashen

De nieuwste update van de Pebble-app crasht. Het advies is om niet te updaten, maar er is een workaround.
Lees het complete artikel → Nieuwste Pebble-update laat app crashen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Zie deze link inc met video, daar wordt het ook geconstateerd dat de app GEEN native app is, het is meer als site browser in de app.

  2. Ik heb hem geüpdatet en hij werkte niet meer, vervolgens las ik de volgende oplossing en die bleek te werken:”Steps i did to fix the problemDelete Pebble App version 2.1 from your phoneGo to Appstore – Purchased – Not on this phoneAnd download Pebble App (should say v2.02)”

  3. Updates van apps worden op pc opgeslagen in de map – Mijn muziek – iTunes – iTunes Media – Mobile Applications als .ipa bestand. Daar worden ook vorige updates bewaard. In die map 2.1 deleten en bij opnieuw installeren zou dan 2.02 geïnstalleerd moeten worden.
    (Als deze info niet (voor iedereen) juist mocht zijn mag deze info uiteraard zonder scrupules verwijderd worden 🙂

  4. Die workaround werkt bij mij niet. Als ik de Aankopen – Niet op deze iphone bekijk dan heb ik versie 2.02 er niet bij staan. Alleen versie 2.1. En die weer installeer dan crasht hij bij het opstarten. Wachten op de update van Pebble dan maar…

  5. @Paul538: Dan de oude .ipa even dubbelklikken (of in je itunes window slepen) om de link te herstellen

  6. Notificaties werken gewoon nog hoor, bij mij. Maar misschien komt dat ook doordat ik kies voor ‘Sta toe’ als de pop-up van Pebble bluetooth verbinding op het homescreen wordt weergegeven.

  7. Inmiddels is de update 2.1.1 er die het probleem zegt op te lossen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.