Reacties voor: Pebble maakt Timeline dit jaar nog beschikbaar op oudere Pebble-modellen

De update die de Timeline-functie aan de Pebble en Pebble Steel toevoegt moet nog voor het einde van dit jaar voor iOS en Android verschijnen. Dit heeft Pebble zojuist bevestigd.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Zou tof zijn….zit daar al even op te wachten! Pebble time zit heel de tijd al naar me te glimlachen in de Shop van pebble!

  2. Meest briljante stuk technologie dat ik sinds tijden in mijn handen heb gehad. Ik heb de originele Kickstarter Pebble gehad, daarna de Steel gekocht en nu een Kickstarter Pebble Time Steel.

    Wat een magnifieke robuuste dingen, ik sport/zwem/werk doe er de lompste dingen mee, hij gaat 7 dagen mee op een acculading en wanneer hij meldt dat de batterij na 8 dagen toch écht leeg is blijft er gewoon een batterijicoon met een klok in beeld staan voor nog eens een paar dagen.

    Geweldig ding.

  3.  Watch heeft ook een timeline functie, maar eerlijk gezegd maak ik daar nooit gebruik van.

  4. Hoop snel dat de update komt… Heb de pebble steel … Super smartwatch 🙂

  5. Jaaaa!
    TimeLine is beschikbaar!
    En wat een verschil; het maakt mijn Pebble ineens een stuk nuttiger, doordat ik nu (beperkt) mijn agenda kan raadplegen op mijn pols!

  6. @Jan: vraagje kan iemand mij uitleggen wat er gebeurd als ik update. ik las dat de taal niet in nederlands. Er nog is. En dat de notificaties in het Engels zijn, maar waar moet ik dan aan denken? Wat voor notificaties hebben we het dan over ?? Ik durf nog niet te updaten daar ik niet terug kan gaan als het me niet bevalt kan iemand iets vertellen ik zou graag willen updaten ivm meer app op de pebble de standart 8 apps. Blijft weinig.

  7. De user interface van het horloge is in het Engels. De notificaties komen van je telefoon, dus zijn de taal die de telefoon of app gebruikt.

    De Classic Pebble heeft maar zeer beperkte geheugenruimte; sommige dingen uit de UI zijn daarom versimpeld, andere zijn afhankelijk van de dataverbinding met je telefoon.

    Zo zijn op de Pebble Steel in de settings iconen te zien (deze heeft meer geheugen) en is de Classic enkel in tekst en zijn er minder animaties.

    “Unlimited Apps” wil zeggen dat ze on demand geladen worden vanaf je telefoon. Best traag af en toe, vergelijkbaar met WatchOS 1.
    Maar aangezien ik nauwelijks apps gebruik is dat voor mij geen issue.

    Wat ik enorm handig vind is dat agenda-meldingen nu ook in de TimeLine staan en met een “pin” ook stand-alone kunnen waarschuwen, dus los van de notificatie die mijn telefoon normaal doorgeeft.
    Ik kan in de praktijk ongeveer 2 dagen voor- of achteruit, afh. van de hoeveelheid activiteiten.

    Voor mij is de proef geslaagd; zodra ik het me kan veroorloven koop ik een Pebble Time Round 🙂

    Pebble heeft overigens op FaceBook gezegd dat je wel zou kunnen reverten naar Aplite vanaf Basalt, maar dat heb ik niet getest en ben ik ook niet van plan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.