Reacties voor: Pebble Time Steel onthuld: metalen variant van nieuwe smartwatch

Pebble heeft de Pebble Time Steel geïntroduceerd. Deze metalen Pebble is bedoeld voor zakelijke gebruikers en heeft een langere accuduur.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik snap die dikke rand eromheen niet helemaal.
    Anders was hij best mooi geweest.

  2. Prachtig!

  3. @karel-willem: Daar dacht ik ook direct aan. Eeuwig zonde.

  4. Dat switchen van de early bird versie naar de steel variant creeert open plekken op de early bird versie die veruit het goedkoopst is.

    Ik hoop voor de 35.000 mensen die 20 dollar meer betalen of hem later krijgen dat die kunnen switchen naar de vrijgevallen plekken….

  5. Dat switchen dacht ik ook, zie in je app dat het gelukt is. krijg je een mailtje dat het niet gelukt was omdat ze toch aan het maximum zaten……

  6. Ik koop de Pebble Steel goedkoper dan de watch van den appel. Bye bye Appel Watch.

  7. Ziet er veel beter uit dan ik verwacht had. De interface vind ik persoonlijk zelfs iets mooier dan die van de Apple Watch (hoeveel je daar dat mooie startscherm hebt) Dus even kijken of hij ook fitness tracker functies heeft.

    Apple, een horloge dat je élke dag op moet laden slaat nergens op als ik van een horloge kom waarbij ik dat een keer per jaar moet!

  8. Ik heb nog de gewone Pebble, en die voldoet prima. Maar ik ben wel benieuwd naar de Apple Watch.

  9. Ik denk dat de Pebbles nog wel de grootste concurrent kan zijn/worden van de Apple Watch, vooral bij de mensen die een beetje aan blikvernauwing lijden en alleen oppervlakkig kijken naar uiterlijk, de prijs of de frequentie van het opladen voor Pebbles kiezen. En dat is natuurlijk raar, want het gaat uiteindelijk om de functies. Wat kan je ermee. En wat dat betreft is de potentie bij de Apple Watch natuurlijk veel groter en volgens mij het scherm ook veel beter. Natuurlijk zijn de functies van de Apple Watch in het begin nog niet spectaculair, maar ik verwacht dat vooral op het gebied van unieke medische en sport en fitnessgerelateerde info de Apple Watch grote sprongen gaat maken. Apple heeft niet voor niets deskundige medische specialisten aangenomen. Of die uitbreidingen softwarematig gedaan kunnen worden op de eerste Apple Watch óf meer of betere sensors nodig hebben op een volgende Apple Watch is nog onduidelijk.
    Als mijn gedachten me niet bedriegen wordt de Apple Watch verreweg de meest geavanceerde smartwatch, waarbij de concurrentie uiteindelijk bleek zal afsteken. Dagelijks laden lijkt me geen enkel probleem als dit op makkelijke manier gebeurt.

  10. Slim om de twee nieuwe horloges apart te introduceren. Dubbele media-aandacht… Zullen we ook een media-event gaan houden voor iedere Apple Watch?

  11. @Macaanzee: Ik heb nog nauwelijks iets ontdekt dat de Apple Watch kan en dat de Pebble niet kan. Geavanceerder? Waar zit dat dan in? Als je dan ook die slimme bandjes van de Pebble nog meerekent én de gunstiger prijs én de veel betere accuduur. Wat blijft er dan nog over? Het uiterlijk van het horloge? Ik vind de Apple Watch een dikke knol vergeleken met de Pebble. Nou vooruit misschien de interface, maar ik moet nog zien of dat draaiknopje nou zo handig is. Ik ga voorlopig voor de Pebble Steel als opvolger van mijn oorspronkelijke Pebble…

  12. Logisch dat je de Apple Watch meer moet opladen, deze heeft een touch scherm (interactief) en de Pebble niet.. het zijn 2 verschillende horloges.

  13. @AppleTree: eindelijk iemand die verstand heeft van zaken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.