Reacties voor: Pebble Time Round vanaf vandaag te bestellen

De Pebble Time Round is vanaf vandaag te bestellen op de website van Pebble. De Round is Pebble's eerste ronde smartwatch en is goed te vergelijken met de Pebble Time en Pebble Time Steel.
Lees het complete artikel → Pebble Time Round vanaf vandaag te bestellen
Lars Paymans -

Reacties: 13 reacties

  1. Zat te twijfelen of ik nou de apple watch of de pebble zou nemen. Conclusie is toch de pebble geworden, meteen maar 1 besteld. Jeeejjj!

  2. @Mehmet: wat heeft je tot die keuze gebracht?

  3. Origineel geplaatst door Ed
    @Mehmet: wat heeft je tot die keuze gebracht?

    nou, dat zal niet het design zijn hoop ik; wat is ook dit model foei lelijk !
    (de pebble verkiezen boven de apple watch….. daarrrrrrr ga je spijt van krijgen)

  4. De zwarte versie gaat nog wel, de overige hmmmm……. Lidle, Action, ……

    Wacht nog even op de Samsung 2, qua styling mooier dan de Apple watch vian ik persoonlijk.

  5. @teebee: Gôh joh, wat fijn voor jou dat je De Absolute Smaak hebt, en dus voor iedereen kunt beslissen wat mooi of lelijk is 😝. Ook héél handig voor de rest van ons trouwens, dat scheelt ons weer de moeite om zelf een oordeel te hoeven vormen. Heb je je al aangemeld voor “de smaakpolitie”?

    Is het ooit in je opgekomen dat smaken verschillen? Spelling is overigens niet zo subjectief, “foei lelijk” is gewoon objectief fout.

  6. Vind deze ook niet de mooiste, smaken verschillen inderdaad. Ben wel zeer tevreden met mijn Pebble Time Steel.

  7. Origineel geplaatst door FerryMan
    @teebee: Gôh joh, wat fijn voor jou dat je De Absolute Smaak hebt, en dus voor iedereen kunt beslissen wat mooi of lelijk is 😝. Ook héél handig voor de rest van ons trouwens, dat scheelt ons weer de moeite om zelf een oordeel te hoeven vormen. Heb je je al aangemeld voor “de smaakpolitie”?
    Is het ooit in je opgekomen dat smaken verschillen? Spelling is overigens niet zo subjectief, “foei lelijk” is gewoon objectief fout.

    Haha, wat een lange tenen, je draagt vast zelf ook zo’n foei lelijk (!) ding 😉.
    Maar, goed dat je nog even aanduidt dat smaken verschillen. Zo ook mijn smaak. Ik mis alleen waar ik heb aangegeven dat ik voor eenieder bepaal wat wel/niet mooi te vinden en wat ik als absoluut beschouw, jij hebt dat blijkbaar wèl ergens zien staan (meld je nog even aan voor de Lees Een Reactie Aandachtig-politie).
    Btw wel eens van fonetische nadruk gehoord? Dan splits je nl een woord om de nadruk in uitspraak aan te geven.

    Maar nog even on topic: de pebble is nu eenmaal van een aanzienlijk groter kermis gehalte dan bv de apple watch of de LG; daar durf ik wel een polletje aan te wagen.
    De verhoudingen van de watch en daarmee de uitstraling stroken niet echt. En dat is jammer voor het product.
    En weet je wat het grappige is? aangezien alle smaken verschillen en iedereen er wel een mening op na houdt, is iedereen dus lid van de smaakpolitie, ook jij 😄, collega!

  8. Ik vind het wel een stoer apparaat. Vind het er goed uit zien, rond is toch echt wel the way to go. Hopelijk komt apple ook nog een keer met een ronde variant.

    Gelukkig zijn er ook nog bedrijven die iets anders proberen, net als apple in het verleden 😉

  9. Zat erover na te denken om deze te halen…. Maar uiteindelijk toch de Huawei genomen. Imo de mooiste van allemaal

  10. Origineel geplaatst door Sjors
    ” rond is toch echt wel the way to go. Hopelijk komt apple ook nog een keer met een ronde variant. ”

    Rond….. blijft toch bijzonder dat er mensen zijn die een ronde smartwatch als ideaal beschouwen.
    Een horloge, ok prima in rond; sterker nog: van origine tenslotte al rond. Maar een smartwatch is primair bedoeld om veel meer weer te geven dan alleen maar de tijd in een cirkel. Informatie (data) geef je nu eenmaal gemiddeld het beste weer in een rechthoekig gebied. Daarom hebben we ook zo weinig ronde boeken, tv’s, tablets, smartphones etc etc …. 😁
    Logisch toch?

  11. Origineel geplaatst door teebee
    Rond….. blijft toch bijzonder dat er mensen zijn die een ronde smartwatch als ideaal beschouwen.
    … Maar een smartwatch is primair bedoeld om veel meer weer te geven dan alleen maar de tijd in een cirkel. …

    Zoals de fitness cirkels op de Apple Watch bedoel je? 😝
    Of misschien een leuk taartdiagrammetje? 😉

    Imho is een klein schermpje sowieso niet echt geschikt om (lappen) tekst en (tabellen vol) cijfertjes op weer te geven, vandaar dat Apple weergaveformaten heeft gezocht die ook op een klein schermpje snel, overzichtelijk en makkelijk te interpreteren zijn. Opvallend vaak zijn die rond, tot de icoontjes aan toe.

    Overigens een goed idee, ronde televisies en computerschermen. Onze ogen zijn toch ook rond? Waarom zouden we daarmee naar vierkante schermen moeten kijken? 😁

  12. @Ferryman: @Veerman: (😉)
    afgerond is iets anders dan rond
    Maar de essentie ontgaat je volgens mij niet, het gaat om het efficiënt gebruik van oppervlakte; een cirkel met radius x gaat nooit groter worden dan een vierkant met eenzelfde breedte x
    Ergo daarom gebruikt Apple geen ronde schermen 😀

  13. Wat ik hier mis, op de discussie na of het foei lelijk is, dat ie rond is ipv rechthoekig of vierkant, is of iemand ook van mening is dat deze watch doet wat hij of zij ervan verwacht.

    Zijn er hier mensen die dit apparaat hebben aangeschaft die op of aanmerkingen hebben op functionaliteit, wat betreft apps.
    Ik wil graag een smart watch aanschaffen, die werkt met android (dus geen apple) en waar i in elk geval de nike app op kan gebruiken. Is pebble daar geschikt voor?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.