Reacties voor: Pebble Time heeft nu ook Nederlandse spraakbediening

Pebble Time-horloges kunnen nu ook gebruikmaken van Nederlandse stembediening. Hierdoor kun je antwoorden op berichten dicteren in de Nederlandse taal. Eerder was dit in het Nederlands nog niet mogelijk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Werkt de stembediening ook met een iPhone en hoe dan?

  2. Zoooo fijn!!!

  3. De update voegt ook juist een bug toe. Volgens mijn Pebble Time heb ik nu al een paaf duizend stappen gelopen, terwijl de Pebble app weet dat dit niet zo is. De getallen op de iPhone en de Time komen dus in de verste verte niet overeen, terwijl dat natuurlijk wel zou moeten (en dat was ook zo voor deze update).

  4. Origineel geplaatst door Johan
    De update voegt ook juist een bug toe. Volgens mijn Pebble Time heb ik nu al een paaf duizend stappen gelopen, terwijl de Pebble app weet dat dit niet zo is. De getallen op de iPhone en de Time komen dus in de verste verte niet overeen, terwijl dat natuurlijk wel zou moeten (en dat was ook zo voor deze update).

    Klopt heb ik ook last van. Het probleem komt doordat de teller na 00:00 uur wel op nul gaat, maar zodra je nieuwe stappen gaat maken en hij synct met je iPhone, dan worden de stappen van de vorige dag als beginstand ingevuld. Dus je huidige stand op je Pebble zijn de stappen van vandaag plus die van gisteren (check maar). Zelf gebruik ik iOS 10 public beta 1 en dacht dat het probleem daar aan ligt. Maar als jij 9.x geïnstalleerd hebt, dan ligt het of aan de iOS app of aan de nieuwe firmware van Pebble. Ik heb dit reeds aan Pebble gemeld via de support-optie en ‘er wordt aan gewerkt’ volgens Pebble. Dus even geduld voor de nieuwe versie. Er valt wel mee te leven for the time being, want je iOS app geeft wel de juiste stappen aan en stuurt die ook juist door naar je Health app. Het is alleen even vervelend dat het juiste aantal stappen niet op je Pebble zelf verschijnt.

    Origineel geplaatst door René
    Werkt de stembediening ook met een iPhone en hoe dan?

    De stembediening werkt via je Pebble zelf. Hij heeft een microfoon ingebouwd en zo kun je commando’s geven. Als je in de settings van je iOS app ‘text replies’ activeert, dan moet je je mobiele nummer activeren via een verificatie sms’je. ‘Collect usage logs’ moet je aanvinken (anders kun je de microfoon niet gebruiken, policy van Pebble…) en de app ‘Send Text’ verschijnt automatisch in je lijstje met Pebble apps. Deze kun je via de instellingen daarvan configureren en you’re ready to go! Let er wel op dat je bij de algemene instellingen van de iOS app de ‘Voice language’ setting op ‘Nederlands’ zet, staat default op Engels namelijk. Nu kun je via je Pebble sms’jes versturen via steminvoer of een sms’je daarmee beantwoorden. Er zijn in de Pebble shop wel andere apps te vinden waarmee je bijvoorbeeld notities of reminders in kunt stellen. Bijvoorbeeld de gratis ‘Slate’, werkt goed! Dit dus onafhankelijk van je iPhone, die wordt alleen gebruikt om daadwerkelijk een sms’je te versturen.

  5. Kan er niks aan doen, maar wat blijf ik dit toch een foeilelijk model vinden!

  6. Origineel geplaatst door Teebee
    Kan er niks aan doen, maar wat blijf ik dit toch een foeilelijk model vinden!

    Er is ook een ronde special edition. Die is super super mooi. Alleen heeft die volgens mij geen hartslag meter. Als Apple Watch ook zo’n model krijgt, gaat mijn Apple Watch direct in de verkoop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.