Reacties voor: Pebble Time-app goedgekeurd door Apple

De Pebble Time-app is goedgekeurd, zodat bezitters van een Pebble Time hun smartwatch kunnen bedienen.
Lees het complete artikel → Pebble Time-app goedgekeurd door Apple

Reacties: 10 reacties

  1. Hoe kan ik er 1 bestellen?

  2. Of te wel een storm in een glas water.

    @hierboven// you no use Google :S

  3. @anjam: hij is nog niet te bestellen buiten Kickstarter om…

  4. Toch wel bijzonder dat de media het probleem echt van twee kanten bekijkt (of juist tegen Apple), maar dat hier vooral staat dat het aan Pebble ligt. Het reviewproces van Apple is gewoon niet intuïtief en niet logisch. Je moet blijkbaar ervaring hebben en het een keer fout gedaan hebben voordat je weet wat de procedures zijn. Pebble heeft dus de foute paden bewandeld, maar ik ben echt van mening dat wanneer iemand het fout kan doen, dat het systeem gewoon niet goed in elkaar zit.

    Ik kan me toch een redelijk gepikeerde Gonny herinneren toen het goedkeuringsproces van de iCulture app zo moeizaam verliep 🙂

    Ik ben trouwens wel van mening dat het slordig is van Pebble dat ze de app niet al een maand van te voren hadden klaar liggen.

    Maar goed 🙂 Ik ben blij dat de app er doorheen is. Ik was een klein beetje bang dat Apple echt moeilijk zou gaan doen en de app niet zou accepteren.

  5. Volgens Pebble wachtte de originele app ook al zo’n 6 weken op de goedkeuring van een bugfix-update.
    Die kwam gisteren ook “zomaar” ineens door…

  6. Pebble speelt hetzelfde spelletje als Apple, veel in de media zien te komen. Na de eerste Pebble heb ik het nu gehad met dit bedrijf. Ik heb me nu een Weloop smartwatch besteld voor $60. 3weken op een accu.

  7. Was eerst er van overtuigd voor de Pebble time te gaan, maar na het zien van de Apple watch was ik om en heb nu Apple watch besteld. Daarnaast heeft ook deze Pebble zijn beperkingen op iOS. Apps van derden verdwijnen na een tijdje uit het geheugen van de Iphone, waardoor je eerst de app op de iphone weer moet verbinden. Ook aan de microfoon op de Pebble time hebt je weinig met een iphone, alleen voor Google now en gmail. Dan liever wat meer betalen voor betere looks en betere functionaliteiten

  8. Voor wie de oude Pebble voor een koopje wilt, ik weet niet of dit mag maar hier is de link.

  9. Zodra ik hem kan bestellen buiten de kickstarter om, bestel ik hem meteen. Ik heb nu de originele pebble om en deze bevalt goed. 7dagen batterij is echt een must. Notificaties op je pols, muziek besturen, en de tijd kijken is waar ik een horloge voor wil.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.