Reacties voor: Pebble Steel: metalen variant op smartwatch Pebble onthuld

Pebble heeft op CES 2014 de Pebble Steel aangekondigd, een metalen variant op de smartwatch Pebble.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. Hmm alleen met een strak bandje kan het net, vind m niet mooi!

  2. hmmmm, Pebble? Waren dat niet die jongens die via kickstarter 2 jaar geleden tig miljoen ophaalden en vervolgens 2 jaar “nagedacht” hebben en alle concurrentie voor laten gaan? En dan nu met een “good old” stalen horloge aankomen, maar tot op de vandaag de dag de eerste versie nog niet in Nederland uitleverbaar…. Strakke actie Pebble….welterusten.

  3. LAN hem niet echt mooi vinden. Komt zeer goedkoop over

  4. Ik vind die zwarte prachtig!! Must.. have…

  5. Die zilveren ziet goed uit, lekker casio achtig

  6. Origineel geplaatst door Henkie
    hmmmm, Pebble? Waren dat niet die jongens die via kickstarter 2 jaar geleden tig miljoen ophaalden en vervolgens 2 jaar “nagedacht” hebben en alle concurrentie voor laten gaan? En dan nu met een “good old” stalen horloge aankomen, maar tot op de vandaag de dag de eerste versie nog niet in Nederland uitleverbaar…. Strakke actie Pebble….welterusten.

    Klopt niet helemaal wat je zegt. Ja, 2 jaar geleden begon die Kickstarter actie, maar mijn Pebble heb ik al een jaar om m’n pols hoor! Nu precies een jaar later releasen ze versie 2: eentje van staal. Ik vind dat ze goed bezig zijn. Het uiterlijk was het enige wat veel mensen tegenhield er eentje te kopen.

  7. @Tom van Zummeren: Klopt, de Kickstarter-modellen lijken inmiddels allemaal verzonden. Ik hoor bovendien van steeds meer Nederlanders dat ze een Pebble besteld op de officiële site gewoon binnen redelijke tijd binnenkrijgen

  8. Hier zat ik op te wachten… tot ik de prijs zag. Zeer teleurstellend

  9. Pebble biedt mij nog niet genoeg om de schoonheid van het accessoire er voor verloren te laten gaan. Als het niveau hoger was woog het misschien op tegen het feit dat mijn huidige horloge een stuk mooier is.

  10. @Mitch: Als ik kon ‘liken’ zou ik het doen haha!

  11. @Henkie: ik heb de vorige versie van Pebble, en hij bevalt me uitstekend. Nadeel vind ik alleen dat er beperkte geheugenruimte op zit. Heb nog niet veel gedownload, maar zelfs nu moet ik steeds bij een nieuwe programmatje een ander programma eraf gooien.
    Maar al met al een uitstekende aankoop.

  12. Met leren band vind ik hem wel mooi! Toch nog even dit jaar afwachten wat Apple gaat doen (of niet gaat doen) op smartwatch-gebied.

  13. Wil je toch niet mee gezien worden, wat een lelijk ding!

  14. Henkie heeft wel gelijk dat ze 2 jaar nagedacht hebben en echt niks gedaan hebben. Waarschijnlijk eens goed geprofiteerd van de winst, want op softwarematig vlak hebben ze alleszins niet veel tijd verloren. Ben blij dat ik er niet ben in meegegaan. En nu even een stalen versie releasen voor 100 meer, lachen. Beter de stalen op 149 en plastic op 49. Iets meer prijs/kwaliteit

  15. Net een maandje de “oude” versie. Verdorie :'(

  16. Ik kijk nog even de kat uit de boom en hoop op een apple iWatch 🙂

  17. Echt niet lelijk.

  18. @Henkie: Onzin! Heb mijne al half jaar als Kickstarter en heb er eentje bijbesteld begin december tege speciale aanbieding voor reeds Pebble klanten á €75 ongeveer. Ook deze is inmiddels binnen. Daarnaast biedt de Pebble nog steeds de meeste mogelijkheden qua apps etc.

  19. Origineel geplaatst door OC
    @Henkie: Onzin! Heb mijne al half jaar als Kickstarter en heb er eentje bijbesteld begin december tege speciale aanbieding voor reeds Pebble klanten á €75 ongeveer. Ook deze is inmiddels binnen. Daarnaast biedt de Pebble nog steeds de meeste mogelijkheden qua apps etc.

    Henkie hier ook helemaal goed mijn rode Pebble, het is jammer dat de metalen versie niet net zo bijzonder is als de plastic versie, van de metalen zijn er nog 13 in een dozijn, dus ben ik nog steeds blij met mijn uitstekend werkende en bijzondere Pebble, en die jongens zitten zeker niet stil, ook de service die ze geven is ongehoord, help vragen en een e-mail terug krijgen…. dat doen er niet veel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.