Reacties voor: Pebble kiest voor sporters met Pebble Core en twee nieuwe horloges

Pebble heeft de Pebble 2, Pebble Time 2 en een wearable voor hardlopers aangekondigd, de Pebble Core. Hier lees je er alles over.

Reacties: 11 reacties

  1. Die Pebble 2 is nu eindelijk een beetje aardig design; de rest blijf ik een kermis-uiterlijk vinden: foeilelijk
    Ik ben benieuwd of je ook bluetooth oortjes kan verbinden met die Core…..

  2. Ik heb de Pebble Time 2 besteld. Ziet er goed uit. Groter scherm en slim van de ingebouwde hartslagmeter. Prijs is ook veel beter te verantwoorden dan de vorige Time. Hopelijk krijgt Pebble hierdoor weer een hoop kapitaal 🙂

  3. Als blinde heb ik hem gemaild ik kreeg als antwoord terug dat ze niet toegankelijk zijn voor blinden dus als blinde heb ik helemaal niks aan deze watch

  4. Prijs is goed, maar vind het er niet uitzien. Erg goedkoop, inderdaad erg kermis-achtig.

  5. Ik ben nu een beetje aan het wandelen voor de 4daagse.

    Maar de Applewatch is al leeg als ik 38KM gelopen hebt.
    Waardeloos ding.

    De battalrij functies zijn zo belangrijk bij een horloge. Je hebt er niks aan als je een beetje echt ga sporten met dat ding.

  6. Waardeloos ding sorry maar als blinde ga ik hiermee niet akkoord ik gebruiken voor meerdere dingen en ik ben heel tevreden trouwens niemand wilt jou om een Apple Watch te kopen er zijn zoveel andere mogelijkheden dit is mijn mening

  7. Ik ga die Pebble Core bestellen voor m’n kat. Ik ben benieuwd wat ie snachts allemaal aan het uitvreten is 😼

  8. @Roy Hendriks: je kunt stroombesparing aanzetten. Dan wordt hartslag niet continue gemeten tijdens workout. Overigens loop ik 20 km per dag en heb aan het eind van de dag nog ruim 35 procent over.

  9. Origineel geplaatst door Ed
    @Roy Hendriks: je kunt stroombesparing aanzetten. Dan wordt hartslag niet continue gemeten tijdens workout. Overigens loop ik 20 km per dag en heb aan het eind van de dag nog ruim 35 procent over., waarbij overigens stroombesparing niet is geactiveerd.

  10. Pebble is goed bezig! Zelf gebruik ik de Pebble Time tot volle tevredenheid, zou niet meer zonder willen (en kunnen). Over smaak valt niet te twisten natuurlijk, maar ik vind het een juweeltje. Als ik zo deze nieuwe line-up zie dan blijft Pebble me verbazen. Mooie spullen voor een leuke prijs, kan Apple nog wat van leren met z’n overrated AppleWatch!

  11. Origineel geplaatst door Ed
    @Roy Hendriks: je kunt stroombesparing aanzetten. Dan wordt hartslag niet continue gemeten tijdens workout. Overigens loop ik 20 km per dag en heb aan het eind van de dag nog ruim 35 procent over., waarbij overigens stroombesparing niet is geactiveerd.

    Origineel geplaatst door Ed

    Goede tip. Ga ik proberen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.