Reacties voor: Pebble-horloge vanaf 23 januari 2013 leverbaar

Het Pebble iPhone horloge is verzendklaar op 23 januari 2013. De leverdatum van Pebble bleef lange tijd onduidelijk, maar vanaf januari zal de Pebble beschikbaar zijn.
Lees het complete artikel → Pebble-horloge vanaf 23 januari 2013 leverbaar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Dit wordt pas interessant als ze er GPS inbouwen. Dan kun je het als navigatie gebruiken voor wandelaars of fietsers.

    Ook vervangt het dan de hardloophorloges met GPS, waarbij je later online je route terug kan lezen.

    Nu heb je je smartphone erbij nodig om GPS te kunnen gebruiken, niet handig voor hardlopers die geen zware gsm in hun zak kunnen hebben.

  2. Erg cool dat mijn Pebble dan ook eindelijk gaat komen, er is een tooltje trouwens waarmee je kunt uitrekenen hoeveelste in de rij je staat. Ik sta 4300 zoveelste dus hoop hem vlot te krijgen.

  3. Origineel geplaatst door Donstil
    Erg cool dat mijn Pebble dan ook eindelijk gaat komen, er is een tooltje trouwens waarmee je kunt uitrekenen hoeveelste in de rij je staat. Ik sta 4300 zoveelste dus hoop hem vlot te krijgen.

    welk tooltje is dat dan?

  4. Hoppa. Jet Black on it’s way!

  5. Eindelijk. Gps erin, wat denk je van batterij verbruik!

  6. @Martijn: De gehele opzet van de pebble was ook om een smartwatch te maken die het lang volhoudt. De Pebble kan zeven dagen op een lading. Voeg gps toe en je gaat naar een paar uur. Btw welke zware gsm bedoel je dan? Ik loop met mijn iPhone 4 en hoef nu niet meer te prutsen om muziek te wisselen etc. Ideaal.

  7. Origineel geplaatst door Martijn
    Dit wordt pas interessant als ze er GPS inbouwen. Dan kun je het als navigatie gebruiken voor wandelaars of fietsers.Ook vervangt het dan de hardloophorloges met GPS, waarbij je later online je route terug kan lezen.Nu heb je je smartphone erbij nodig om GPS te kunnen gebruiken, niet handig voor hardlopers die geen zware gsm in hun zak kunnen hebben.

    lijkt wel alsof jij geen hardloper bent?!

    GPS route niet nodig tijdens lopen en je iphone kan in ‘armband’ …

    Tijdens lopen wil ik audio feedback mbt snelheid, afgelegde afstand enzo niet of ik rechts of links moet dat weet ik wel. Hardlopers lopen niet zomaar een route maar bekijken dit van te voren en lopen vaak dezelfde route.

    Ik vind dit een geweldig klokje voor overdag en mijn Nike+/TomTom watch als ik ga lopen (en mn iphone voor de rest!)

  8. De jongens van i’mwatch hebben voor de CES ook een nieuwe versie van hun OS uitgebracht. Je kunt nu ook je messages op je horloge ontvangen en je kunt apps downloaden.

  9. Ik wacht nog even tot dit echt van de grond komt. Vind het nog allemaal maar een beetje hakkie-takkie gaan. Matige presentatie, niets nieuws te melden buiten de datum dat ze eens verscheept gaan worden, slechte livestream (rood en blauw waren omgewisseld).

    Laat ze de komende tijd allemaal maar lekker door ontwikkelen. Ik mis nog even niets.

  10. Had ook al een pre-order geplaatst.
    Volgens het tooltje staat mijn naam er 2x tussen, kan ook iemand anders zijn. Dit is op welke plaats ik sta:

    Ismail, 84
    Ismail, 7857

  11. @Tjeerd X.: Hoe denk jij dan dat je iPhone jouw hardloopsnelheid checkt? Even natte vinger in de lucht en de windsnelheid meten?!

  12. @Ismail: 59.082’ste in de rij
    15.000 per week
    4 weken productie tot bij ons

    er vanuit gaanden dat ze deze week zijn begonnen met produceren, 1e week februari verzending voor ons.

  13. @Laurens: Errug handug dat tooltje… Ik zie daar al 6 Remco’s staan met NL achternamen… Die videopresentatie van gisteren is leuk, maar je zou toch denken dat met een vergaard KAPITAAL van +10mln er een meer gelikte video zou zijn gemaakt door pebble voor hun product. Anyway; mag de pret niet deren en ben ook in blijde afwachting…

    @Gonny: ik zie dat jij ook al vroeg een backer hiervan bent…

  14. Kan iemand mij vertellen waar ik betrouwbaar een Pebble kan kopen?
    Ik heb in de UK een adres gevonden, maar alleen al de prijs… mmm
    Bij voorbaat bedankt voor de hulp.

  15. @Hans: ik denk dat er al gauw meer op marktplaats komen- staat er nu eentje op ad eur150. Met usa prijs van usd150 pre-order op getPebble site zelf, verzendkosten niet bekend, zal prijs in eu wellicht ook eur150 worden. Maar: gezien hoog gadget gehalte en voorlopig niet leverbaar icm geen geduld: eerder rond eur200. Vond al wel eerder een dedicated pebble site van een of andere enthousiasteling: http://www.pebble-watch.nl Er wordt vermeld: binnenkort te koop, maar site is nog niet ge-update nav presentatie door Pebble gisteren op CES. We’ll see…

  16. Origineel geplaatst door Remco Kuipers
    @Hans: ik denk dat er al gauw meer op marktplaats komen- staat er nu eentje op ad eur150. Met usa prijs van usd150 pre-order op getPebble site zelf, verzendkosten niet bekend, zal prijs in eu wellicht ook eur150 worden. Maar: gezien hoog gadget gehalte en voorlopig niet leverbaar icm geen geduld: eerder rond eur200. Vond al wel eerder een dedicated pebble site van een of andere enthousiasteling: http://www.pebble-watch.nl Er wordt vermeld: binnenkort te koop, maar site is nog niet ge-update nav presentatie door Pebble gisteren op CES. We’ll see…

    Remco heel erg bedankt voor je info.

  17. Lol heb ook net de tool gebruikt 🙂 Ben de 10374e backer. Klinkt erg gaaf. Dat betekent dat ik dus een van de vroege bakkers ben. Echter realiseerde me net dat er voor mij best wel eens
    8725 backers die elk 2 pebbles besteld hebben,
    920 backers die elk 5 pebbles hebben besteld,
    482 backers die elk 10 pebbles besteld hebben,
    31 backers die elk 100 pebbles besteld hebben en nog
    266 backers die elk 1 pebble besteld hebben

    Voor me zijn. Dat betekent dat er dus 30236 pebbles de deur uit moeten voordat die van mij verscheept. Al met al valt dat dan nog mee. 😉

  18. Hoe betrouwbaar is de volgorde op die site? Van waar komt die data? Toch niet gescrapet van de kickstarter page?
    Fragment uit de kickstarter FAQ:

    While the total amount pledged and number of backers are updated on a project page in real time, the actual names of backers are added in groups of ten. When names are posted, they’re listed in a random order.

  19. @Otvem: hoe heb je die berekening gedaan, hoe weet je hoeveel backers hoeveel Pebbles besteld hebben?

  20. mooi horloge, maar krijg het niet voor elkaar om de email meldingen er op te krijegn, ook de agendameldingen lukken niet. Weet iemand een oplossing???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.