Reacties voor: Pebble gaat in april SDK voor wijzerplaten uitbrengen

Het Pebble-horloge krijgt in april een SDK om wijzerplaten te maken. Ontwikkelaars kunnen daarmee aan de slag. Pebble is redelijk laat met de SDK, omdat ze eerst wilden focussen op hardware-productie.

Reacties: 11 reacties

  1. Ik heb zo’n gevoel dat Pebble de boot gaat missen. Het oogt als een kinder horloge, ziet er goedkoop uit en ze zijn voornamelijk met features bezig op een matig display die ook nog eens bediend moet worden met grote druktoetsen.

    Binnenkort komt er een “echte” horlogefabrikant die een touchscreen model maakt met goede resolutie en allerlei features. Daarna is Pebble “weg”.

    Ik vind het wel stoer dat ze dit project aan durfden te gaan.

  2. Wanneer je met een project $10,266,845 binnenhaalt, kun je dit naar mijn mening niet echt “…dat Pebble de boot gaat missen.”

    Verder hoop ik samen met jou dat het scherm in de toekomst beter (lees mooier) zal worden.

  3. @Bitje: Helemaal mee eens, maar een begin is gemaakt.

  4. Ik denk zolangzamerhand dat ik eerder een iWatch heb dan dat ik mijn Pebble eindelijk ontvang.

  5. Ik ben een van de eerste die een Pebble heeft aangeschaft (op dag 5 van het Kickstart project). Ik heb m’n Pebble nu dus zo’n week of 4. Maar ik moet zeggen dat het een erg mooi horloge is. Zelfs naast de toekomstige “iWatch”, etc, zal de Pebble een behoorlijke plek innemen. Mede omdat het meer een geavanceerd horloge is dan een mini iPhone. Ik hoef geen touchscreen en LED display in een horloge. Ben ook heel benieuwd wat voor apps er binnenkort gemaakt gaan worden voor de Pebble door andere ontwikkelaars.

  6. Vergeet niet dat het om een horloge gaat.
    Een retina scherm die ik elke dag moet laden is niet wat ik zoek.
    Ik ben zeer happy met mijn Pebble en de huidige functies.

  7. Ik heb mijn Pebble vrijdag ongeopend doorverkocht. Van mij hoefde het niet meer.

  8. Hopelijk heb ik mijn horloge tegen dan. Eerst beloofd tegen september 2012 en ik ben er nog steeds op aan het wachten…
    Cue sound off chirping crickets….

  9. echt een geval van ten onder gaan aan je eigen succes. Jammer.
    Het (te) laat uitleveren heeft de hype rond de pebble in de kiem gesmoord.
    Als ik er nog 1 had kunnen kopen in de kickstart fase had ik het gedaan maar nu ben ik blij dat ik het niet gedaan heb.

  10. De Pebble valt mij toch iets tegen. Ben het dus helemaal met @Bitje eens. Ik wacht rustig af tot er hopelijk een iWatch aankomt, en maak dan een besluit.

    @tane Laden? Of een apparaat laad of niet hangt niet van het scherm af. De resolutie (lees: pixeldichtheid) is zo te zien best treurig laag. Laat staan dat het kleuren heeft. Dit klinkt overbodig voor een horloge, maar reken maar dat als je het verschil ziet dit ouderwets lijkt.

    Schermen van computers, TVs, etc. zijn sowieso jaren blijven hangen in een veel te lage pixeldichtheid. Fabrikanten en multinationals blijven zolang mogelijk de huidige populaire schermen (1080p) verkopen om er maar zoveel mogelijk geld uit te halen. Gelukkig is er dan een bedrijf als Apple die daar niet in mee gaat, en wel schermen met hele hoge resoluties ontwikkeld. Hopelijk volgt de rest snel.

  11. dit was gewoon het project wat de wereld heeft laten schudden en iedereen heeft laten zien dat er veel vraag is naar de smart-watch.

    Vanaf dit moment komen er veel meer smart watch’es bij en wordt het alleen maar beter!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.