Reacties voor: ‘Pebble werkt aan dunnere smartwatch met kleurenscherm’

Pebble gaat een dunnere smartwatch met kleurenscherm aankondigen, zeggen bronnen. De hardware en software is totaal vernieuwd en gemaakt door mensen achter WebOS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Instant buy voor mij!
    Ik ben erg tevreden over mijn huidige Pebble.

  2. Was net op t punt met mezelf een Pebble te bestellen ergens deze week. Maar ik wacht wel even dan!

  3. Instant buy, mits een “normale” prijs. Ik ben super tevreden met mijn Pebble, maar zo’n grote upgrade is altijd welkom 😀

  4. Toevallig sinds een maand een pebble en het Bevalt me prima. Geen onzin fratsen Maar doet wat het moet doen. Ben erg Tevreden! Maar stiekem word ik wel erg nieuwsgierig..

  5. Wow. Mooi nieuws. Als een van de eerste Pebble-gebruikers in NL ben ik met mijn huidige, kunststof-pebble heel tevreden. Maar als er werkelijk zo’n nieuwe Pebble komt… dan heb ik er eerdaags dus twee!
    Grote voordeel boven de Apple watch is in ieder geval de waterdichtheid van de Pebble!

  6. @allen hier boven, wat doen jullie zoal dan met de pebble?

  7. Origineel geplaatst door ultimasnake
    @allen hier boven, wat doen jullie zoal dan met de pebble?

    Ik gebruik het voornamelijk om snel te zien of de email die ik op mijn telefoon binnen krijg belangrijk is. Ook bij whatsappies is het wel handig.Telefoontjes snel wegdrukken tijdens het fietsen of in een gesprek. Muziek bedienen tijdens het fietsen en gewoon de tijd bekijken :-)Road Bike (runtastic voor fietsen) en runkeeper zijn ook wel handig op de Pebble!Ik vond een horloge alleen nooit interessant genoeg, maar een smartwatch biedt genoeg voordelen om het dingetje wel om mijn pols te hangen.

  8. Was van plan om binnenkort een pebble te kopen, maar ook ik wacht even! Mits het duurder is dan 200 euro, dan koop ik gewoon de oude.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.