Reacties voor: Pebble haalt 11,5 miljoen euro op in derde Kickstarter-campagne

Pebble heeft 11,5 miljoen euro opgehaald in de derde Kickstarter-campagne, fors minder dan vorige keer. Het zal worden gebruikt om de Pebble 2, Pebble Time 2 en Pebble Core te produceren.

Reacties: 6 reacties

  1. Ik vind de ronde Pebble Time 2 wel gaaf, maar blijft het feit dat het in combinatie met iOS beperkte functionaliteiten heeft. Het verschil met de Apple Watch zal na watchOS 3 helemaal groot zijn. Het prijsverschil maak ik mij niet te druk om. Heb te vaak mijn neus gestoten dat goedkoop duurkoop is.

  2. Origineel geplaatst door Ed
    Ik vind de ronde Pebble Time 2 wel gaaf, maar blijft het feit dat het in combinatie met iOS beperkte functionaliteiten heeft. Het verschil met de Apple Watch zal na watchOS 3 helemaal groot zijn. Het prijsverschil maak ik mij niet te druk om. Heb te vaak mijn neus gestoten dat goedkoop duurkoop is.

    Nou die beperkte functionaliteit valt wel mee hoor! Ik heb zelf de Pebble Time en zou niet weten wat ik met de Apple Watch wel en met de Pebble Time niet kan doen in combinatie met m’n iPhone. Alle notificaties krijg ik door (kan deze ook selectief uitzetten), kan reply-en op berichten en telefoontjes (via spraak of zelf-aangemaakte ‘ingeblikte’ teksten), kan mijn op iPhone muziek bedienen via mijn pols, is volledig waterdicht tot 30 meter! Houdt m’n stappen bij via de ingebouwde health app maar synchroniseert ook volledig met de Apple health app. Enorme berg met Pebble apps en watchfaces beschikbaar (meestal gratis) en perfect zichtbare ‘wijzerplaat’ in het volle zonlicht! Diverse standaard horlogebandjes te koop (zelfs voor €0,50 via AliBaba!) en persoonlijk vind ik hem ook mooier dan de AppleWatch. Nee voor mij geen AppleWatch hoor!

  3. @Wim van Driel: dat klinkt al een stuk beter dan een jaar geleden. In het verleden was de synchronisatie van Pebble naar iPhone maar tijdelijk mogelijk met veel apps, omdat ie naar een tijdje verdween uit her geheugen van de iPhone. Je moest dan eerst de app op de iPhone opstarten, voordat je op de Pebble weer gegevens kon opvragen. Is dat opgelost?

  4. Origineel geplaatst door Ed
    @Wim van Driel: dat klinkt al een stuk beter dan een jaar geleden. In het verleden was de synchronisatie van Pebble naar iPhone maar tijdelijk mogelijk met veel apps, omdat ie naar een tijdje verdween uit her geheugen van de iPhone. Je moest dan eerst de app op de iPhone opstarten, voordat je op de Pebble weer gegevens kon opvragen. Is dat opgelost?

    Ja zoals jij het beschrijft heb ik het nooit gekend, maar ben ook pas laat ‘ingestapt’ (sinds begin van dit jaar een PT). Het PebbleOS is tijdje terug helemaal vernieuwd, werkt nu via een zogenaamde tijdlijn waarmee je kunt zien welke afspraken geweest zijn, nu spelen of nog komen. Daarnaast zitten er wat standaard Pebble-apps op die naadloos met Bluetooth LE werken, dus hij is continu met je iPhone verbonden. Notificaties komen zonder vertraging binnen, ik heb nog niet meegemaakt dat de verbinding instabiel werd. Alleen de door Pebble geclaimde accuduur valt wat tegen. In mijn geval ca. 4 dagen op 1 lading, maar gebruik hem ook veel en heb ook backlight meestal aan staan als ik niet buiten ben. Heb hem zelf voor ca. €100 gekocht. Pebble Time 2 vind ik denk ik nèt iets te groot qua scherm, maar is een kwestie van smaak. Uiteraard kijk ik door een gekleurde bril, maar ik vind de PT de beste smartwatch op dit moment. Mijn Apple Watch heb ik na een paar maanden weer doorverkocht, de PT is een blijvertje!

  5. @Wim van Driel: dank voor je uitgebreide reactie. En de batterijduur van de iPhone? Die was in het verleden ook dramatisch met Pebble connectie.

  6. Origineel geplaatst door Ed
    @Wim van Driel: dank voor je uitgebreide reactie. En de batterijduur van de iPhone? Die was in het verleden ook dramatisch met Pebble connectie.

    Die is nog steeds dramatisch (ook zonder Pebble!) 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.