Reacties voor: Pebble: 10 wijzerplaten voor smartphone-horloge Pebble

Wij hebben tien leuke Watch Faces (horlogefrontjes) voor smartphone-horloge Pebble op een rij gezet.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. De jaren 70 zijn terug! Wat een schermkwaliteit! :-))

  2. Het is inderdaad niet fraai.

  3. 5 euro op de kermis, inclusief 2 keer misgrijpen met het grijpertje. Daar wil je toch niet mee om je pols lopen 😉

  4. “Op het moment zijn de makers van Pebble druk bezig met het verzenden van de laatste partij zwarte Pebble”

    Mijn zwarte Pebble besteld op 18/01/2013. Tot op heden nog steeds géén mail van verzending of andere berichtgeving gekregen. Het begint stevig mijn voeten uit te hangen.

    Mss is Microsoft nog sneller met hun smartwatch 😉

  5. Heel cool dat er al zoveel watch faces zijn gemaakt! Ik heb er zelf ook even mee zitten spelen en ik kom nog niet verder dan een watchface die het woord “NOW” heel groot toont 🙂

    Wat wel waard is om te noemen is dat de huidige versie van de Pebble iOS app (1.0.5) het installeren van custom watchfaces nog niet ondersteunt. Er is een update onderweg (1.1.0) die de ondersteuning toevoegt. Pas dan kan je bovenstaande watchfaces installeren via je iPhone op je Pebble. Tot die tijd moet je een Android phone hebben of libpebble gebruiken, maar dat is veel geklooi via de command line (zo doe ik het tot nu toe wel, vereist Mac OSX of Linux).

  6. @Junopama: Ik vermoed dat je dan buiten Kickstarter om hebt besteld. Ze zijn de via Kickstarter bestelde Pebbles eerst aan het versturen. Pas daarna komen ‘gewone’ bestellingen aan bod.

  7. @ Bastiaan Vroegop
    Besteld als pre order via Pebble Site. Ordernr. = #59179

  8. @Junopama: Ja, dus niet via Kickstarter! Mensen die via kickstarter besteld hebben, hebben dit al begin 2012 gedaan! Die mensen gaan dus voor! Als jij “pas” in 2013 besteld hebt, dan wordt jouwe pas geleverd ná alle zwarte kickstarter-pebbles en ná alle kleur kickstarter-pebbles.

    Dus je hebt nog even geduld nodig 🙂

  9. Als ik die screens zo zie, ben ik toch blij dat ik hem niet besteld heb.

  10. Als ik een pebble wil pre orderen, heb ik daar een credit card voor nodig? En is de 150 dollar omgerekend ook 150 euro ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.