Reacties voor: Pebble heeft 1 miljoen horloges verscheept, nieuwe producten voor 2015 gepland

Pebble heeft 1 miljoen smartwatches verscheept en heeft nieuwe producten gepland voor 2015. Daarbij staan apps minder centraal.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik ben nog steeds erg tevreden met mijn Pebble. Ik was eerst behoorlijk sceptisch over smartwatches, maar één van de iCulture (toen nog iPhoneclub) lezers heeft me toen weten te overtuigen. Super handig om niet steeds telefoon uit m’n zak te hoeven halen bij het binnen krijgen van (onbelangrijke berichtjes), telefoontjes zijn makkelijk weg te drukken tijdens besprekingen en voor fietsen/wielrennen is het ook erg handig.

    Ik zou niet weten waarom ik over zou moeten stappen naar iWatch eigenlijk.

  2. Ik wacht eerst even af op de Apple Watch en de nieuwe serie van de Pebble watch, dan ga ik kijken of ik hem neem of niet.

  3. heb onlangs in dec nog een steel gekocht, ook al komt er een Apple watch. Accuduur en functies zijn toch wel t beste wat je kan krijgen imho…
    Ik zie mezelf geen hele news items enzo lezen on mn horloge… Daar heb ik de iphone voor. Maar notificaties dat er wat is en uiteraard tijd, wekker enz.

  4. Vorige week de black steel gekocht. Helemaal geweldig.

  5. Ik heb recent een Pebble gekocht en ben er enorm tevreden van. De Apple Watch zal er ongetwijfeld mooier uitzien en een kleurenscherm is mooier, maar de batterijduur zal dan ook een stuk minder zijn dan bij Pebble, en het is ook duurder natuurlijk.

    Maar eens je een smartwatch hebt kan je moeilijk zonder 🙂

  6. Ik ben nog steeds super tevreden met m’n Pebble Steel. Werkt perfect, doet precies wat ik ervan verwacht en nog net iets meer en ziet er daarnaast erg mooi en strak uit (matte black).
    Echter ga ik dit jaar als Apple fan sowieso de Apple Watch kopen. Ben benieuwd of de Pebble Steel dan nog gebruikt gaat worden…

  7. Ook ik ben nog tevreden met mijn Pebble Kickstarter edition. Met name de lange accuduur is top. Heb de laatste maanden wel last van slecht tot niet leesbare schermen af en toe. Met name een pushbericht is soms niet leesbaar. Met Pebble contact opgenomen en als alles goed gaat dan krijg ik een nieuwe. Deze ga ik waarschijnlijk gelijk op Marktplaats zetten omdat ik voor een Apple Watch ga. Runkeeper werkt overigens ook erg fijn op een Pebble.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.