Reacties voor: Nieuw in WhatsApp: PDF-documenten versturen

Met WhatsApp is het nu mogelijk om PDF-documenten te versturen naar anderen. De functie werd in december 2015 al aangekondigd.
Lees het complete artikel → Nieuw in WhatsApp: PDF-documenten versturen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Kan fb ook even je doc inlezen, maar op zich een interessante ontwikkeling

  2. Artikel gaat over WhatsApp. Waarom de zin: bij Telegram was het al langer mogelijk.

    Een mooie functie van WhatsApp!

  3. @Mesut: Omdat er veel lezers zijn die anders als commentaar zouden geven: “Dat kon met Telegram al lang”. Dat gebeurt hier namelijk best vaak.

  4. Origineel geplaatst door Flieps
    @Mesut:Omdat er veel lezers zijn die anders als commentaar zouden geven: “Dat kon met Telegram al lang”. Dat gebeurt hier namelijk best vaak.

    Het gaat over de inhoud van het artikel. Dat Telegram het al kon, is in mijn ogen niet relevant. Zo kan je nog een heleboel apps erbij vermelden.

  5. Ik denk toch dat ze een hete adem beginnen te voelen van andere chatapps met veel uitgebreidere functionaliteiten. Helaas blijven ze je telefoon nog altijd als opslagmedium gebruiken voor alles wat doorgestuurd wordt.

    Zouden ze overstappen naar een cloudomgeving wat ook een degelijke desktop omgeving mogelijk maakt dan zou ik het wellicht weer overwegen om whatsapp te installeren.

    ps. ik weet dat is allemaal ivm privacy niet gedaan wordt, echter lig ik hier niet wakker van. Ik breng een belangrijk document wel even langs als het geheim moet blijven.

  6. Origineel geplaatst door fabrice
    Kan fb ook even je doc inlezen, maar op zich een interessante ontwikkeling

    Interssant op gebied van eigendomsrechten. Sta je de rechten af net zoals bij foto’s videos?

  7. @Mesut: Ach ja, misschien heeft Telegram wel de voorkeur bij degene die dit geschreven heeft en geeft haar eens ongelijk..

    Whatsapp is achterhaald… alleen Facebook is erg blij met alle data die eruit voortvloeit, die ze uiteraard niet gebruiken om Facebook te voeden..Dat zou onze Zuckerburg nooit doen…

  8. Heb de update (versie 2.12.14) bijgewerkt op m’n iPhone 6 (iOS 9.2.1), maar bij mij krijg ik ‘Deel document’ niet te zien??

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Ik wist niet dat Telegram dit al kon!

  11. Origineel geplaatst door Markboefje
    Heb de update (versie 2.12.14) bijgewerkt op m’n iPhone 6 (iOS 9.2.1), maar bij mij krijg ik ‘Deel document’ niet te zien??

    Sinds vandaag heb ik wel de mogelijkheid voor ‘Deel document’ dus klaarblijkelijk duurt het een dag voordat e.e.a. werkt 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.