Reacties voor: PDF Expert 6 voor iOS laat je PDF-bestanden uitgebreid bewerken en beveiligen

PDF Expert voor de iPhone en iPad is vernieuwd. Versie 6 brengt uitgebreide bewerkingsopties, zodat je eenvoudig PDF-bestanden kunt aanpassen en bewerken. Ook is er een nieuw design en stel je een wachtwoord in.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Beetje raar dat ze in app purchase toevoegen in zo’n dure app.

    Doe mij maar Notability die werkt perfect!

  2. @Dimitri: ben met je eens notability is echt een aanrader

  3. Alleen het editen van de PDF’s vaagt om een in-app aankoop. Gebruik van alle andere nieuwe functies is gratis voor diegenen die de app al hebben gekocht (versie 5). Readdle blijft een top-bedrijf als het aankomt op apps!

  4. Ik vind de in-app-aankoop ook een goede beslissing. Het voegt uitgebreide functionaliteit toe en is optioneel. Ik vind het goed dat sommige ontwikkelaars niet meedoen aan de ‘race to the bottom’. Als het product goed is, zullen er ongetwijfeld klanten zijn die voor kwaliteit iets over hebben.

    Het lijkt erop dat versie 6 eindelijk het scrollen aanzienlijk heeft verbeterd. Ik denk dat ik nu kan overstappen van Adobe Reader.

  5. €10,99- voor het BEWERKEN van pdf’s (nee, Notability kan dat niet) is echt een koopje!

    Andere applicaties (meestal desktop varianten) vragen daar al gauw tientallen tot honderden euro’s voor of abonnementen van €10 per maand.

  6. Let op !!!
    De “edit PDF” functionaliteit die (via een klein omweggetje) al een tijd in versie 5 zit, wordt nu in een iets uitgebreidere variant heel duur verkocht als in-app aankoop.
    In versie 5 zit namelijk al de zgn. “Review” mode. Daarmee kan je de text van een PDF gewoon al wijzigen, zonder extra in-app aankoop.
    In eerste instantie worden het dan nl. zgn. “in-line annotations”, maar als je dan de PDF mét die wijzigingen als zgn. flattened copy opslaat heb je via die weg GRATIS al de mogelijkheid om een PDF (qua text) te wijzigen.
    Deze mogelijkheid is nu dus gewoon volledig verwijderd cq. verplaatst naar de “edit text” optie waarvoor je nu dus weer 10,99 moet betalen :-|.

    Dat heet toch gewoon geld-klopperij, of ben ik nou gek?!

  7. Ik wil graag een aantekeningenblok in pdf expert maken op mijn iPad pro waar ik meerdere pagina’s van een logo kan voorzien. Net als in een schrijfblok dus automatisch een volgende bladzijde als dat nodig is. Kan dat en weet iemand waar ik meer uitleg kan vinden in het nederlands over pdf expert? Ik heb de app inmiddels dus al aangeschaft omdat ik ook regelmatig aantekeningen op bestaande pdf documenten moet maken. Alle uitleg en hulp over deze app is welkom (of moet ik deze vraag elders stellen?)!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.