Reacties voor: ‘Paypal wil rol in mobiel betaalsysteem Apple’

Paypal wil met Apple werken aan een mobiel betaalsysteem voor de iPhone, zo laten drie bronnen weten aan Re/code.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Zou erg mooi zijn. Ik ken eigenlijk geen betaaldiensten die ik eenvoudiger, duidelijker of fijner vind dan Paypal. Een volledige integratie van Paypal in iOS zoals bijvoorbeeld Twitter en Facebook dat momenteel hebben zou dan ook op mijn wenslijst staan.

    Dit zou al helemaal geweldig zijn icm bijvoorbeeld de zelfscanners en app van AH. Zelf scannen en met de app betalen via Touch ID.

  2. Natuurlijk wil Paypal samenwerken met Apple.

  3. Een systeem tegen fraudedetectie ?

  4. Ik hoop het niet, Paypal gedraagt zich als bank, je betaald met Paypal als bank, maar Paypal lapt alle regels, waar banken zich aan moeten houden, aan zijn laars.

    Betalingen worden zonder duidelijke verklaring maanden achtergehouden, rekenen altijd een ongunstige koers als je met andere valuta betaald of ontvangt, onder de €100,- maak je kosten om het naar je eigen rekening over te maken.
    Paypal is handig tot dat je problemen hebt, dan ben je maanden bezig om je geld te krijgen.

    Ik hoop eerder dat Apple zelf een betaaldienst ontwikkeld als concurrent van Paypal.

  5. Natuurlijk willen ze graag zaken doen maar waarom zou Apple een ander bedrijf er tussen laten zitten

  6. Leuk idee, betalen met telefoon.
    Maar apple heeft erg de neiging om zijn ontwikkelingen voor zichzelf te houden. Nou kan ik dat normaal gesproken wel begrijpen, als je ziet dat iedereen van elkaar kopieert. Maar een winkel (in nederland in ieder geval) is minder snel bereid om zo’n systeem in te voeren als het maar 1 merk telefoon betreft. Want dan zou je mensen met zo’n telefoon voor trekken voor mensen met een andere smartphone. Als apple deze technologie open stelt voor meerdere partijen, zijn winkels dus meer geneigd het toe te passen, en profiteert apple dus meer. Maar dan wel samen met andere smartphone partijen.

  7. Denk niet dat Apple dat gaat doen Indo

  8. @indo: Volgens mij zijn het de winkels die hiervan zouden profiteren omdat ze dan maar een systeem nodig hebben. Ik zie niet waarom Apple hier zou profiteren.

  9. Ik wil een systeem die geen cent ga kosten, geen extra hardware (op beide kanten) eist, veilig is en overal werkt. Kortom, IDEAL.

  10. Origineel geplaatst door Absrnd
    Ik hoop het niet, Paypal gedraagt zich als bank, je betaald met Paypal als bank, maar Paypal lapt alle regels, waar banken zich aan moeten houden, aan zijn laars.Betalingen worden zonder duidelijke verklaring maanden achtergehouden, rekenen altijd een ongunstige koers als je met andere valuta betaald of ontvangt, onder de €100,- maak je kosten om het naar je eigen rekening over te maken.
    Paypal is handig tot dat je problemen hebt, dan ben je maanden bezig om je geld te krijgen.Ik hoop eerder dat Apple zelf een betaaldienst ontwikkeld als concurrent van Paypal.

    Helemaal met je eens, paypal is een zeer onbetrouwbaar bedrijf, het is ook mogelijk dat ze je bankrekening leeghalen als je account gekraakt is.
    Paypal was ook het bedrijf dat de betalingen aan wikileaks blokkeerde. Slaven van de us overheid dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.