Reacties voor: Paypal opent aanval op Apple Pay met paginavullende advertentie

Paypal heeft de aanval op Apple-betaaldienst Apple Pay geopend in een paginavullende advertentie. In de reclame noemt Paypal de iCloud-hack.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Triest….

    Stelling zonder een enkel argument

  2. Ik schaar dat gedrag van Paypal als wild om je heen slaan net als het horlogemakersgilde doet.
    Als iets niet op en top veilig is is het Paypal wel.

  3. Typisch dat paypal schrijft hun klanten te beschermen, dat is dan welliswaar voor de kopers het geval, maar de ondernemers staan toch regelmatig in de kou

  4. Pffff laat me niet lachen. De beveiliging van Apple Pay is vele malen hoger dan van Paypal met hun username/password verificatie…

  5. Origineel geplaatst door Wouter
    Ik schaar dat gedrag van Paypal als wild om je heen slaan net als het horlogemakersgilde doet.
    Als iets niet op en top veilig is is het Paypal wel.

    Leuke bewering, maar hoeveel lekken zijn er geweest bij PayPal dan? Het is namelijk een uiterst aantrekkelijke dienst voor hackers, aangezien aan (ik neem aan) elk account een creditcard of bankrekening gekoppeld is.

    Niet dat ik zeg dat PayPal nooit slachtoffer is geweest hoor, maar een reactie als de jouwe trek ik in twijfel tenzij je er een bron bij hebt.

    Origineel geplaatst door Anonymous
    Pffff laat me niet lachen. De beveiliging van Apple Pay is vele malen hoger dan van Paypal met hun username/password verificatie…

    PayPal kwam véél eerder met two-factor authentication dan Apple, toch?

  6. Slechte verliezers…

  7. Hahaha, of Apple Pay nu veiliger is of niet ik kan er om lachen

  8. PayPal… Als er ergens mensen werken die geen idee hebben van wat ze doen, dan is het wel bij PayPal. Voor mijn werk vaak contact met ze gehad, maar ik was echt verbaasd over de antwoorden die ik soms kreeg.

  9. Net alsof Paypal zo heilig is. Ik gebruik het zelf regelmatig en moet nog maar zien of Apple pay voor mij net zo waardevol kan worden, maar van dit soort acties ben ik niet echt onder de indruk, want bij Paypal is in het verleden ook genoeg misgegaan en ze zijn er nog steeds niet van gevrijwaard.

    Overigens is dit soort moddergooi-advertenties iets typisch Amerikaans. In Nederland wordt dat niet gedaan, volgens mij mag het hier zelfs niet eens.

  10. Toch hebben ze een punt…

  11. Het punt is. Wanneer hebben wij wat aan Apple Pay? Met Paypal kan ik toch bijna altijd mobiel betalen.

  12. Origineel geplaatst door emeel
    Toch hebben ze een punt…

    Hoezo? Het is niet alsof iCloud zelf gehackt is, alleen accounts. Precies dat kan bij Paypal ook gebeuren… Ze slaan wel een flater hiermee

  13. Volgens mij was het geen lek in iCloud maar iemand die gewoon veel wachtwoorden probeerde

  14. @Michel: Inderdaad en als je dan zo dom bent om ‘password’ als paswoord te kiezen moet je niet verbaasd zijn als er iemand in je cloud gaat neuzen. Of als je hele makkelijke antwoorden geeft op de veiligheidsvragen. Eigen schuld dikke bult.

  15. Probeer eens met Paypal iets over te maken naar Wikileaks, volkomen legaal, maar het gaat niet en je bent je geld kwijt.
    Daarnaast kan Paypal zélf bij je bankrekening, ook geen fijne optie.
    Nee dan ga ik liever voor een virtuele creditcard, waar ik zelf geld op kan storten.

  16. Aaauuwwww *shots fired*

  17. Samsung heeft het over een goede batterijduur bij hun nieuwste telefoon. Toeval?

  18. In elk geval is het zo dat ik een paar maanden geleden de koppeling tussen payPal en mijn bank verwijderd heb in PayPal. Als het voortaan écht nodig is via PayPal te betalen dan transfer ik eerst wel wat geld naar m’n PayPal account.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.