Reacties voor: Betaaloptie PayPal werkt vanaf nu eindelijk met Delen met gezin

Alle aankopen afrekenen via je betaalrekening
PayPal is nu ook in te stellen als betaalmethode voor Delen met gezin. Een jaar geleden bleek dat niet mogelijk, maar vanaf nu kan dat wel. Je betaalt daardoor alle aankopen van het hele gezin gewoon met je eigen betaalrekening.

Reacties: 24 reacties

  1. Bij mij werkt PayPal sowieso niet. Ik krijg telkens de melding: “We kunnen op dit moment geen vooraf goedgekeurde betalingen instellen. Probeer het later opnieuw.”

    Mijn (zakelijke) rekening is bevestigd, machtigingen staan aan en er is geen betalingsachterstand of wat dan ook.

    Meer mensen hier last van?

  2. Wat is dat elke keer voor waardeloos iets bij Apple? Elke keer kondigen ze een nieuwe dienst aan, maar dat werkt weer niet samen met iets anders, zoals nu PayPal. Standaard duurt het erg lang voordat nieuwe diensten hier beschikbaar komen.

  3. Ik was daar inmiddels ook al achter.

  4. Origineel geplaatst door Jorrit van Wamel
    Wat is dat elke keer voor waardeloos iets bij Apple? Elke keer kondigen ze een nieuwe dienst aan, maar dat werkt weer niet samen met iets anders, zoals nu PayPal. Standaard duurt het erg lang voordat nieuwe diensten hier beschikbaar komen.

    Dan ga je toch naar Android

  5. Paypal is top. Fijne app, goede dienst. Jammer dat het niet werkt met de gezinsdeling optie van Apple maar om hier nu over te gaan klagen. Betaal Optie erbij en nog ontevreden….

  6. Daar kwam ik ook te laat achter. Het was een heel gedoe om weer terug te gaan naar creditcard. Later maar eens geprobeerd family sharing uit te schakelen en toen kon het wel. Daarna kon ik family sharing weer inschakelen.

  7. Is het niet ook gewoon zo dat PayPal dat niet accepteert? Dat het enkel betalingen accepteert van de eigenaar zelf? Dat lijkt me althans de meest voor de hand liggende reden.

  8. Ja ik zit inmiddels ook met het probleem dat ik me paypal niet uit krijg en me credit card niet kan toevoegen.

    Iemand tips?

  9. Origineel geplaatst door Martijn
    Ja ik zit inmiddels ook met het probleem dat ik me paypal niet uit krijg en me credit card niet kan toevoegen.
    Iemand tips?

    Je moet het aanpassen in iTunes op een computer (niet op je iPad of iPhone). Ga naar je account, edit “Payment information”, kies je creditcard type, vul je gegevens in. Nu zie je dat je type creditcard niet meer geselecteerd is, kies opnieuw je type creditcard (je ingevulde gegevens blijven staan) en druk nu pas op “Gereed” onderaan. Nu pakt ie wel de nieuwe gegevens en zal het omgezet zijn naar Creditcard.

  10. Gezinsdeling gaat op de schop in ios 11 (onder andere iCloud geheugen kun je dan sharen). Mogelijk dat het dan weer gefixt is.

  11. Ah, dacht al dat het aan mij lag. Terug schakelen naar creditcard was geen probleem. Wel via itunes doen natuurlijk ☺️

  12. @Marty: Klopt. Met deze procedure kreeg ik hem uiteindelijk ook terug op creditcard.

  13. Origineel geplaatst door Martijn
    Ja ik zit inmiddels ook met het probleem dat ik me paypal niet uit krijg en me credit card niet kan toevoegen.

    Iemand tips?

    Gezinsdelen stoppen. Dan veranderen in credit card, vervolgens kun je gezinsdelen weer aanzetten. Dat was de truc bij mij die uiteindelijk werkte. Had bij mij verder niets te maken of ik het op de iPad deed of vaste pc met iTunes. Want geen van beiden deden het.

  14. Ik heb de mail ook ontvangen. Gek genoeg heb ik het wel aan de praat gekregen om Paypal in te stellen met ‘delen met gezin’. Je moet een (prepaid) creditcard koppelen aan PayPal. Vervolgens schrijven ze een klein bedrag af met in de omschrijving een code. Deze code heb je vervolgens ook weer nodig om ‘delen met gezin’ in te stellen. Het kan dus blijkbaar echt wel.

  15. @Marty: Helaas werkt dat niet bij mij

  16. @Kees: ik heb er ook last van

  17. (Red.) PayPal werkt nu met Delen met gezin. Het artikel is bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

  18. Paypal ingesteld ipv CC. Ik neem dat ITunes tegoed op je account nog altijd voor gaat op Paypal?

  19. Fijn!
    Ik heb het direct aangepast

  20. Zou tijd worden ook. Onlangs is via iTunes bijna €200,- van mijn creditcard afgeschreven zonder dat ik iets gekocht had. Gelukkig is dat door Apple keurig opgelost en heb ik mijn centen terug gekregen, maar vervolgens moet je een nieuwe aanvragen en dat soort dingen. Wel meteen de two-factor authentication ingesteld, en nu dan PayPal als preferente betaalmethode aangegeven. Stuk veiliger zo!

  21. Helaas werkt het nog niet. Als ik mijn PayPal loskoppel van mijn account kan ik een gezinslid toevoegen maar kan ik daarna niet meer voor de optie “betalen met PayPal” selecteren. Als ik delen met gezin uitschakel kan ik deze optie wel weer kiezen.

    Denk dat het voor ons nog even niet werkt helaas!

  22. Vandaag contact opgenomen met Apple Care omdat ik eerst op 16 mei wel personen kon toevoegen aan delen met gezin maar s’middags op 17 mei niet meer.
    Krijg van de Apple Care medewerker te horen dat er nog steeds een credit card nodig is voor delen met gezin. Hij begreep ook niet hoe mogelijk was waarom het tijdelijk wel heeft gewerkt met PayPal.

  23. Ik heb dit meerdere keren geprobeerd maar paypal wordt nog steeds niet geaccepteerd als je family sharing hebt. Er komt dan de melding dat betaalmethode niet geaccepteerd wordt en kies voor een andere betaalmethode. Dus beetje vreemd dit artikel.

  24. Helaas moet ik in “delen met gezin” mijn PayPal account bevestigen met ….. een creditcard.
    Ik wil juist de Paypal-manier instellen omdat ik geen creditcard heb. Wat is de oplossing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.