Reacties voor: Pathé Thuis nu ook op iPhone, binnenkort naar Apple TV

Pathé Thuis is nu in een aparte app beschikbaar voor de iPhone. Bovendien zijn er plannen om de app daarna beschikbaar te maken voor de nieuwe Apple TV.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ze zouden het zo moeten maken dat je een film die in de bios draait je deze 2 weken later al via Pathé thuis kan huren.

  2. Hoe snel komen hier de films op die worden uitgezonden eigenlijk ?, zijn ze ook pas op Pathe thuis te vinden zodra de dvd uit komt of eerder ?.

  3. Prettig dat je niet aan een maandelijks bedrag vast zit. Hopelijk werkt het ook gewoon met Airplay.

  4. Weet iemand of ze tegenwoordig ook dolby geluid hebben? Paar jaar terug een film gehuurd via de PS3 app toentertijd, maar toen was het “slechts” stereo geluid. Kan er sindsdien ook niets van terugvinden op hun site…

  5. Ik zie hier ook wel brood in. Als ik voor 2 a 3€ een redelijk nieuwe film kan kijken via een native app op de Apple TV, dan hebben ze aan mij een nieuwe klant. Ik kijk geen series en kijk max 4 films per maand, dus Netflix is niet echt iets voor mij..

  6. Origineel geplaatst door BC-degraaf
    Ze zouden het zo moeten maken dat je een film die in de bios draait je deze 2 weken later al via Pathé thuis kan huren.

    Dat zouden ze een dief van hun eigen portemonnee zijn 😉

  7. Origineel geplaatst door Rick de Jong
    Dat zouden ze een dief van hun eigen portemonnee zijn 😉

    Ik ben al blij als t verschijnt, zodra een film uit de NL bios is gehaald. Mooi dat iTunes Store concurrent bij krijgt waar niet eens wordt gezegd wanneer het er vertoond wordt. Vraag; kun je er ook films kopen naast huren?

  8. LOL een iPhone app en het unieke Chromecast ondersteuning 🙂

    Weet iemand of Apple TV ondersteuning ook aanwezig vanuit de app? Lees over de huidige iPad versie dat het niet aanwezig is. Behalve dan synchrone weergave. Zit ik, persoonlijk, niet op te wachten.

  9. Wat is dan het verschil met het native iTunes/Video op iOS/ATV?

    Komen films eerder? Is het goedkoper? Anders zie ik de meerwaarde niet echt.

  10. Zolang je op je telefoon een film kan kijken met de app kan je dat ook met je Apple tv op tv. Airplay aanzetten en daarna de optie “synchroon” aanvinken en dan ben het er toch?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.