Reacties voor: Films kijken met Pathé Thuis kan nu ook op de Apple TV

De app van Pathé Thuis is nu ook geoptimaliseerd voor de vierde generatie Apple TV en Apple TV 4K. Je kunt al je aangeschafte en gehuurde films zo eenvoudig kijken op je televisie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Dat betekent dat je op de vierde generatie Apple TV en Apple TV 4K films kunt kijken die gehuurd zijn via Pathé Thuis.

    En later..

    Pathé biedt momenteel nog geen 4K-films, dus op de Apple TV 4K kun je nog niet profiteren van extra mooie beeldkwaliteit.

    Spreekt elkaar nogal tegen..

  2. @Crazylegs: Hoezo? Je kunt op de Apple TV 4K gewoon HD- en SD-films kijken, alleen profiteer je niet van de extra beeldkwaliteit omdat er simpelweg nog geen 4K-aanbod is.

  3. Origineel geplaatst door Benjamin Kuijten
    @Crazylegs: Hoezo? Je kunt op de Apple TV 4K gewoon HD- en SD-films kijken, alleen profiteer je niet van de extra beeldkwaliteit omdat er simpelweg nog geen 4K-aanbod is.

    Staat er wellicht wat krom.. laat pathe maar snel komen met 4K, dat sowieso!

  4. Ik zou vooral open staan voor een concept als Apple Music maar dan voor films. Waar je gewoon films kunt streamen. Zou ideaal zijn. Zeker in familie abonnement vorm. Gebruik zo nu Apple Music bijvoorbeeld. Echt ideaal.

  5. @Dpaki: Dat heet Netflix

  6. Dat betekent dat je op de vierde generatie Apple TV en Apple TV 4K films kunt kijken die gehuurd zijn via Pathé Thuis.

    Origineel geplaatst door Crazylegs
    Spreekt elkaar nogal tegen..

    Hoezo spreekt tegen? De tekst zegt: op 4e generatie Apple TV & Apple TV 4K kun je films kijken via Pathe thuis (dus de apple TVs waar je apps op kunt installeren). Maar dat je nog geen 4K films kunt kijken, want die zijn er niet, oftewel gewoon HD op beide apparaten.

  7. Dus met Pathé thuis kan ik precies hetzelfde als met de standaard ingebouwde functionaliteit van de Apple TV alleen dan bij een andere provider dan Apple… Plus dat het net iets duurder is… Ik zie geen toegevoegde waarde behalve voor de mensen die niet bij Apple hun film willen huren / kopen…

  8. De keuze SD en HD, mijn hemel… Wanneer gaat Pathé eens de keuze HD of 4K maken en net als Apple gewoon de prijs gelijk trekken? Waarom moet ik meer betalen voor een goeie resolutie? Ik krijg toch in de Bios ook niet de keuze tussen “wilt u de film in slechte derderangs kwaliteit of in topkwaliteit zien?” Ik verwacht dat ik gewoon een topervaring krijg, altijd…

    Gelukkig snapt Apple dat, maar bedrijven als Pathé (en partijen als Disney) nog niet… Pathetisch dus…

  9. Origineel geplaatst door Arjan
    De keuze SD en HD, mijn hemel… Wanneer gaat Pathé eens de keuze HD of 4K maken en net als Apple gewoon de prijs gelijk trekken? Waarom moet ik meer betalen voor een goeie resolutie? Ik krijg toch in de Bios ook niet de keuze tussen “wilt u de film in slechte derderangs kwaliteit of in topkwaliteit zien?” Ik verwacht dat ik gewoon een topervaring krijg, altijd…
    Gelukkig snapt Apple dat, maar bedrijven als Pathé (en partijen als Disney) nog niet… Pathetisch dus…

    Klopt niet helemaal wat je zegt. In de bios betaal je zeker voor verschil in kwaliteit. Een “gewone” film heeft een prijs, voor 3D betaal je meer en voor IMAX betaal je nog meer.

  10. Niet echt toegevoegde waarde dit..
    Doe mij maar een app van RTL XL of NPO voor de Apple TV.
    Ik begrijp niet zo goed waarom zulke grote bedrijven geen app realiseren voor de apple TV. Weet iemand of dit op kort termijn nog van gaat komen?

  11. Komen ze nu mee, net nu de code voor een gratis film is verlopen die ik als Pathé Unlimited abonnee had gekregen 🤬

    Ben wel benieuwd hoe de app werkt. Zal het straks eens installeren.

  12. Prijzen tussen de €18 en €22 is flink duurder dan Apple. Die zit meestal tussen de €10 en €17 voor de allernieuwste blockbusters en tussen de €4 en €10 euro voor iets oudere films. En zelfs daar zitten 4K titels tussen. Lijkt me een niet al te beste concurrentie positie voor Pathé.

    Overigens mag de review van de Apple TV 4K ook wel eens aangepast worden. Staat bij dat er nauwelijks 4K content is maar dat is al lang achterhaalt. De teller staat inmiddels dik over de 100 films.

  13. IK zie in de App Store in mijn Apple TV ( vierde generatie ) nergens geen Pathé-app. Help.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.