Reacties voor: Met de Pathé-app op de Apple Watch check je hoe lang de film nog duurt

De Pathé-app is er nu ook op de Apple Watch. Met de app heb je je bioscoopkaartjes of je Unlimited-pas altijd binnen handbereik. Ook check je nu eenvoudig terwijl je in de zaal zit hoe lang de film nog duurt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ideaal als je je kinderen hebt gedropt en je ze weer moet ophalen!

  2. In de wereld waar we graag willen weten hoe lang die film nog duurt zodat we weer kunnen snapchatten? Oh wacht nee, dat doen we tijdens de film al met je felwit verlichte scherm inclusief bespreking welke selfy ‘t mooist is.
    Noem me oud maar de bioscoop is werkelijk de hel geworden

  3. @Nyfallio: Nee

  4. Origineel geplaatst door Nyfallio
    In de wereld waar we graag willen weten hoe lang die film nog duurt zodat we weer kunnen snapchatten? Oh wacht nee, dat doen we tijdens de film al met je felwit verlichte scherm inclusief bespreking welke selfy ‘t mooist is.

    Noem me oud maar de bioscoop is werkelijk de hel geworden

    Ach, in mijn tijd werd er nog gerookt in de bios. Dan vallen die paar schermpjes die aan staan wel mee. Mijn advies is om wat verder naar voren te gaan zitten, het liefst op de eerste rij. Heb je ook niemand meer voor je zitten die je irriteert.
    Het is en blijft een publieke plaats waar veel anderen op afkomen. Als je je nergens aan wilt storen: investeer in een eigen thuisbioscoop!

    On: fijn dat er nu een Pathé app is. Ik hoop dat ze ook nog de Apple Wallet app gaan ondersteunen voor de unlimited pas!

  5. Als ik tijdens de film moet kijken hoe lang deze nog duurt… dat is geen goed teken..
    Maar als je kaartjes koopt, geven ze toch ook al aan hoe lang de film duurt.. tel daar 15 min reclame bij en je weet tot hoe laat je parkeergeld moet betalen 😉

  6. Als ze dit nu combineren met de app Run Pee (beste WC moment), dat zou echt ideaal zijn.

  7. Ik ben blij met weer een app op de watch. Snel ff de Unlimited pas scannen, zonder de telefoon tevoorschijn te hoeven halen. Perfect 👌 En de toevoeging op de iPhone dat je snel kunt zien hoe druk het is vind ik ook zeer informatief.

  8. Moet dan wel een saaie film zijn.

  9. Moet wel saaie film zijn als je nog wil weten hoe lang die duurt, als zo saai is ga je gewoon weg in plaats vak blijven zitten.
    En als je iemand moet ophalen ofzo heel simpel, open Pathé website of app op je telefoon en je ziet het ook zo.

  10. Hoe lang de film duurt werkt alleen als je de kaartjes via de App hebt gekocht, niet als je ze ter plekke hebt gekocht bij de kassa, of als je met een groep bent en iemand die anders heeft alle kaartjes via de app gekocht.
    Zou handig zijn als het ook in die situaties te bekijken zou zijn

  11. Origineel geplaatst door Ruud
    Hoe lang de film duurt werkt alleen als je de kaartjes via de App hebt gekocht, niet als je ze ter plekke hebt gekocht bij de kassa, of als je met een groep bent en iemand die anders heeft alle kaartjes via de app gekocht.

    Zou handig zijn als het ook in die situaties te bekijken zou zijn

    Precies! Kan het ook gebruikt worden bij Euroscoop. Das nl mijn favoriet. En ik zit met 8 min in zaal 8 vanaf thuis en weer binnen 7 min thuis. ☺️
    Toch liever niet als die kleine zaklampjes in de bios, ook al ben ik een echte gadget freak… Mijn telefoon gaat uit na het scannen van mijn kaartjes en dan ben ik toch echt ff offline. Als ik naar de film ben, ben ik ook echt 100% naar de film.

    Enne.. idd als je deze optie nodig hebt, dan kun je beter meteen de zaal uitlopen.

  12. Huh? Ik heb meestal iets van: “nu al afgelopen”

  13. Goede ontwikkeling, zie ik mezelf wel vaak gebruiken. Nu nog een complicatie en die ticket machines eens geschikt maken voor contactloos betalen!

  14. @Nyfallio: Old? Wat is een bioscoop? Toeslagen betalen voor extra lange voorstellingen. Flikkerende schermpjes, en al die andere shit op de koop toe? Lang leve usenet ! Mijn thuis bios, met alles onder bereik, pissen wanneer ik dat wil, ff film stilzetten voor de gebruikelijke etenswaren die stukken goedkoper zijn.

    Nee hoor niet oud, de bios is een passé station sedert jaren en ja er zijn vele die in een No-life circle zitten en alleen nog interesse kunnen wekken bij hun zgn vrienden door de zgn social,media.

    De apps die daarmee te maken hebben zijn van het zelfde niveau als hun manier van contact hebben met vrienden. Who cares hoe laat of hoe lang de film duurt, je bent toch aan t kijken, of toch te druk met weet je waar ik ben, en kijk dit ben ik in de bios.

    Nee niet oud, gewoon weg van de generatie die echte sociale contacten heeft, gezellig met vrienden een borrel drink en dan niet bereikbaar is. Deze generatie vind het persoonlijk contact een groter goed dan het oppervlakkige, niets uitende sociaal zijn via je telefoon.

  15. Haha meen je dit nu dat je via de Watch kan zien hoelang de film nog duurt?! Noem me oud maar de bios is een van de plaatsen waar ik mijn iPhone/Watch op stil/uit heb staan 😂

  16. Zal wel blind zijn maar ik zie de app niet op mijn watch verschijnen.

  17. Heel handig om in te checken…want zo heb je jou handen vrij voor andere dingens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.