Reacties voor: Path to Luma: prachtige iOS-puzzelgame en helemaal gratis

Path To Luma zou zomaar eens de grote volgende gamehit in de App Store kunnen worden. In de puzzelgame bestuur je een kleine robot, die van planeet naar planeet reist om ze duurzame energie te geven.
Lars Paymans -

Reacties: 3 reacties

  1. Bedankt voor de tip, ik ga hem zeker proberen!

    Het grote probleem met “gratis” apps is inderdaad dat ze vaak helemaal niet gratis zijn. Reden waarom ik met veel grote gamesuitgevers, oa. Rovio, helemaal klaar ben. Het hoeft echt niet 100% gratis te zijn, want de uitgevers moeten ook leven, maar dat constante bedelen om geld verziekt voor mij vaak de lol in een spel.

    Helaas is Apple’s gratis App van de week ook al tijden niet meer echt gratis, het zijn altijd Freemium titels. Het is al tijden geleden dat ik nog een “App van de week” geprobeerd heb.

    Ook games die wel “echt gratis” zijn, maar inkomsten binnenhalen met mega reclamebanners die ook nog eens een deel van het spelscherm afdekken en niet afgekocht kunnen worden, zijn bij mij snel weer weg.

    Dat het ook anders kan bewijst bv. een game als Flappy Bird. De maker ervan schijnt leuke inkomsten te hebben uit de reclamebanner die erin zit, terwijl ik die nooit echt als storend heb ervaren.

    Ook deze game bewijst dus dat het anders kan, hoewel ik het nog niet heb geprobeerd en dus ook niet weet of en hoeveel reclame er in zit.

  2. Erg leuk spel. Hopelijk komen er snel meer levels.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.