Reacties voor: Path krijgt iOS 7-uiterlijk, maar keren gebruikers terug?

Path voor iPhone en iPad heeft een iOS 7-design gekregen, met veegbewegingen en nieuwe instellingen. Krijgt het gebruikers ermee terug?
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Vind het heel lastig om te zeggen waar Path nou naar toe gaat. Het lijkt soms wel alsof het een beetje een identiteitscrisis heeft. Het wil Facebook én Whatsapp vervangen. Ik ben echt op zoek naar een goede vervanger van Facebook, maar zo lang mijn vriendengroep hier nog geen gebruik van maakt heeft het weinig zin nog.

  2. Voor mi is het een gebrek dat andere mensen het niet gebruiken, waardoor ik het niet gebruik.

  3. Sorry. Ik blijf weg.

  4. Toch hè, ik was vroeger een grote gebruiker van de App. Nu, na de update van vorig jaar, de abonnement update, ben ik daar echt weg! Ik wil gewoon geen geld betalen voor social media.

  5. Ik gebruik het nu al sinds 2011 en ik gebruik het niet vaak maar wel met mensen waar ik alleen privé dingen mee wil delen. Voor mij is t een uitkomst. Fb vind ik te groot en path is net ff kleinschaliger.. Waar t ook voor opgezet is. Ik blijf dus! 🙂
    en abonnement?? Nooit van gehoord.. Gewoon gratis nog steeds..

  6. Hoef er geen geld voor te betalen gelukkig. En aangezien het verder door niemand gebruikt word die ik ken, gebruik ik het puur voor de mooie filters op foto’s. Zijn vaak beter en mooier dan die van EyeEm of Instagram.

  7. Gebruik het met veel plezier…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.