Reacties voor: Patentkwestie: mag de iPhone caller-ID laten zien?

Romek Figa van Abraham & Son heeft een aanklacht tegen Apple ingediend. Volgens Figa overtreedt Apple een patent door bij een binnenkomend gesprek telefoonnummer en naam van de beller te tonen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. wa een mierenneukerij!

  2. haha wat een koning juist! mierenneukerij juist niet omdat hij het ook al lang eerder had kunnen doen bij 8646832404 telefoonfabrikanten. hier bregen ze het alsof het in een keer een persoonlijke kwestie was. ‘even apple terugpakken!’ haha

  3. Tsss… ik vind dit een heel twijfelachtig verhaal en al zou het waar zijn… zolang wachten is nog zo slecht niet gezien. Kijk maar naar Sony die indertijd de Walkm*n introduceerde en pas wanneer het woord gemeengoed werd voor elke draagbare cassettespeler, iedereen liet verstaan dat een Walkm*an, een merknaam van Sony is en niet zomaar een woord. it heeft toen ook aardig wat opgebracht voor Sony.

  4. tsja, laat die Figa nu dan meteen alle telefoonfabrikanten tegelijk aanpakken, dan verdient-ie nog wat!

  5. Tja, wisten we in 1990 veel…………

    Wel heel clever, en patent is patent !!!

    Voor elke geproduceerde telefoon één halve cent, daar kun je toch alleen maar van dromen ???

    “het idee van gisteren is je inkomen van morgen”

    Ach het is all in the game……….. may the best one win……………

  6. Klopt niet, als ik word gebeld door een privé nummer, staat er met rode letters ‘BLOCKED’ op mijn scherm.

    Het probleem ligt dus bij de beller zelf.

  7. Mijn oude nokia’s en siemens deden het precies op dezelfde manier. Ik vind dit er kinderachtig als ze nu alleen apple terugpakken.
    Ach apple heeft een mooi leger advocaten. Die hebben ervoor gezorgd dat de vorige patentenkwestie ook snel vergeten werd :p

  8. Hij kon het weten nog voordat de iPhone uit was want in die intro filmpjes kon je ook al zien dat er nummerherkenning opzat/opzit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.