Reacties voor: Patent van Apple wijst erop dat iWallet naar de iPhone komt

Uit een nieuw patent van Apple genaamd Parental Controls blijkt dat iWallet naar de iPhone toe komt. Er wordt verwezen naar de techniek en naar een iPhone met NFC die mobiel betalen in de toekomst mogelijk moet maken.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Maar goed dat GSM draadloos is. Anders liepen er allemaal touwen door de stad van ouders naar hun kinderen om een ruk te kunnen geven. Net als bij honden. Straks kunnen we ze ook op afstand een schok geven als ze te ver van huis dreigen te gaan. Big parent is watching you !!

  2. Ik hoor vanaf de launch van de iPhone 2G en de Google Nexus al verhalen over betaalde systemen gedreven door NFC. Hopelijk wordt de iphone 5 de echte vervanger voor mijn portomennee (bonuskaart, pinpas etc.). Wordt tijd!

  3. Origineel geplaatst door famey
    Ik hoor vanaf de launch van de iPhone 2G en de Google Nexus al verhalen over betaalde systemen gedreven door NFC. Hopelijk wordt de iphone 5 de echte vervanger voor mijn portomennee (bonuskaart, pinpas etc.). Wordt tijd!

    En toen liet je je iPhone vallen of wordt het gestolen. Zitten al je pasjes en bonuskaart in dat apparaat.
    Je kunt het wel blokkeren, maar kwijt ben je het wel.

  4. ben ik de enige die het internet geconnecteerde verhaal van betalingen via GSM niet echt zie zitten?

  5. @LongJohn: Dit in tegenstelling tot wanneer je je portemonnee verliest…dan heb je alles nog neem ik aan

  6. Jullie gebruiken geen digitaal bankieren, paypal, ideal? Ik zie het probleem niet zo de beveiliging blijft hetzelfde zoals: PIN-code alleen zijn het pasje en je telefoon niet meer fysiek gescheiden.

  7. Fijn,? misschien -verbaas je maar niet hoeveel bonuskaarten telefoons etc. er zoek zijn,dat wordt elke maand ong. blokkeren, maar goed het kan dus al

  8. Dat wordt een rechtzaak met Google…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.