Reacties voor: ‘Verbeterde Siri kan meerdere gebruikers herkennen’

Ideaal voor de HomePod
Als het aan grote techbedrijven ligt, zijn virtuele assistenten straks overal. Maar de meeste virtuele assistenten zijn nog niet zover dat ze mensen makkelijk uit elkaar kunnen halen. Apple overweegt daar met Siri mee te beginnen.
Jim Pedd -

Reacties: 9 reacties

  1. Misschien interessant om te melden dat Google Home al een poos verschillende gebruikers in huis aan hun stem kan herkennen. En dus verschillend antwoord geeft op ‘what’s in my calendar for today’.

  2. Momenteel kan Siri één stem herkennen …..
    Meerdere personen doen mijn Siri antwoorden hoewel ik dat niet zo wil 🙂

  3. Alexa kan dat ook al

  4. Ja mooi Siri en HomePod, maar alleen in het engels want als je Siri ingesteld is in de Nederlanders taal (iPhone) en je vraagt naar buitenlandse artiesten dan komt God je te hulp.

  5. Momenteel herkent de HomePod nog geen stemmen, waardoor hij maar met één gebruiker te gebruiken is.

    Momenteel herkent mijn HomePod mij helemaal niet en is de voice assistent eigenlijk helemaal niet te gebruiken.

  6. Mijn HomePod herkent mij en mijn vrouw heb hem in Engels ingesteld en dat gaat prima.
    Op Nederlandse artiesten na.
    Mijn vrouw en ik zitten allerlei op het zelfde Apple account en kunnen van alles vragen en krijgen dan voor 95% de goede antwoorden.
    Nu nog even wachten tot Siri Nederlands verstaat dan koop ik er nog 1 echt een pracht speaker en nee ik heb geen Apple aandelen maar wel bijna alles van Apple. Dat is het mooie van Apple alles werkt perfect samen.

  7. Laat Apple eerst maar eens een goed werkende Siri uitrollen. Ik probeer het nu al een jaar of wat, telkens weer. Een telkens weer ben ik diep teleurgesteld in Siri: de meeste vragen verstaat ze niet eens goed. iPhone en Siri staan in het Engels ingesteld. Ik ben tweetalig (en ja, Engels is er een van 😉 Wellicht leg ik de lat te hoog, zou kunnen. Maar met de huidige Siri heeft Apple nog veel werk te verzetten alvorens het enigszins bruikbaar is.

  8. Ik heb het mij toen al afgevraagd.. en nu opnieuw.. iCulture? Kunnen jullie uitlichten welk icoon jullie bedoelen die de potentiele functie van meerdere gebruikers laat zien?

    Ik kom er niet uit!

    Helup haha

  9. Waarom wordt siri qua intelligentie niet eerst verder ontwikkeld??? Siri is zover ik merk de domste van alle assistenten.
    Dat lijkt me heel wat functioneler dan dat siri stemmen uit elkaar kan houden!!! Apple doe eerst het belangrijkste, heb je dan nog tijd over, doe dan wat aan minder belangrijke stemmen herkennen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.