Reacties voor: Patent: nieuw batterij-ontwerp maakt kleinere, dunnere iPhone mogelijk

Een nieuw patent van Apple beschrijft hoe een batterij in bijvoorbeeld een iPhone anders gevormd kan worden, om het vervolgens mogelijk te maken om kleinere en dunnere iPhones te maken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Laat de batterij even groot en zorg voor meet batterij.

  2. @an1lo: Dat is het zelfde; alleen wordt het nu zo beschreven.

  3. Precies An1lo, we willen geen plattere iPhone maar één die LANGER meegaat!

  4. Vind het mooi dat apple zoekt naar nieuwe technologieën op dit gebied, maar waar ik nu echt voor zou betalen is een nieuw meer efficiënt batterij ontwerp waarmee we af komen van de maar +/- 1 dag volhoudende smartphone/iPhone batterij duur….

    Het probleem is dat men steeds naar de telefoon/functies kijkt en daar in blijft verbeteren en toevoegen, terwijl er ondertussen niet aan de batterij wordt gedacht die al deze extra functies te verduren krijgt.

    Dus leuk dat ze de batterij aanpassen zodat de telefoon dunner kan, maar wat ik juist NIET wil is dat hierdoor de batterij mogelijk nog minder mee gaat dan dat ze al doen, hoe klein dat verschil ook is.

  5. Denk jij nou echt dat ze niet weten dat iedereen een batterij wil die langer meekan..
    Er wordt echt wel aan de batterij gedacht hoor..alleen batterijen die dagenlang meegaan bestaan nog niet voor in een toeste.

  6. Origineel geplaatst door Willem
    Precies An1lo, we willen geen plattere iPhone maar één die LANGER meegaat!

    dit was ook mijn gedachten bij het lezen van dit artikel

  7. I think: Less is more. In this case: Flat is less = more!

  8. hmm apple is toch sowieso al degene die met platte cellen in de laptopindustrie was gekomen (in plaats van de cilindervormige van andere fabriekanten die in een rechthoekige vorm waren verpakt). ik vind dit patent dan ook logisch in apple’s strategieeen

  9. Een batterij die een week kan meegaan was al revolutionair!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.