Reacties voor: Patent: Apple wil foto’s delen een stuk makkelijker maken

Een nieuw patent van Apple beschrijft een techniek waardoor foto's met de hulp van gezichtsherkenning gemakkelijker gedeeld kunnen worden. Mensen die op de foto staan kunnen direct een kopie doorgestuurd krijgen.
Lars Paymans -

Reacties: 5 reacties

  1. Vreselijk, dat gezichtenalbum op mijn MacBook. Als je een niet-Apple cloud wilt gebruiken komen ook al die gezichten er op en probeer die dan maar eens weg te krijgen. Dit is dus één van de geintjes van Apple die ik niet kan waarderen.
    Gmail voegt steeds adressen toe van mensen die mij één keer hebben gemaild. Moet ik daar dan ook een foto van krijgen en bewaren?

  2. Vreselijk, doodziek word je ervan. Al dat ‘wij weten wel wat leuk voor u is’ gedoe van Apple, Google, Flickr (Yahoo), Facebook en al die andere niet te vermijden grote tech-bedrijven. Opzouten met dit soort nutteloze innovaties! En als het al ingebakken wordt in de diverse besturingssystemen dan niet zonder opt-out asjeblieft.

  3. Nee, niet nog meer gedoe met foto’s svp! Het is al chaos genoeg: foto’s, filmrol, fotostream en dan ook nog delen…
    En als je dan de Cloud ook nog hebt aanstaan dan vliegen de foto’s je om je oren. Ik zou zo graag zelf willen bepalen welke foto ik waar op wil hebben staan.

  4. Aan alle bovenstaande schrijvers:

    Hoe weet ik niet, maar ik herken geen enkel, ik herhaal geen enkel argument van jullie en ik heb alle diensten aan staan en ik ben alles behalve een instagram, Google of Facebook gebruiker met de onhoudbare neiging om selfies of wat dan ook ‘sociaal’ te delen.

    De door mij gebruikte apps van Apple of derden doen wat IK wil en als iets mij ook maar denkt op te kunnen leggen wat ZIJ willen dan is er bij mij maar één oplossing: het digitale kerkhof.

  5. In tegenstelling tot mijn drie voorgangers ben ik zeer tevreden over de foto’s-app op de Mac en iOS. Nooit problemen mee en lekker overzichtelijk.

    Het delen van gezichten over iCloud zie ik als een welkome toevoeging. Die blijven nu alleen staan op mijn Mac en worden niet naar mijn iOS-apparaten gestuurd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.